Breaking news:

Magazinul 4F te așteaptă din 29 iulie la Brăila Mall

4F îți oferă echipament sportiv de performanță și îmbrăcăminte sport

4F, unul dintre cele mai populare și apreciate branduri de îmbrăcăminte sport ajunge acum și la Brăila Mall. Remarcându-se prin combinația ideală dintre calitate, tehnologie și materiale la modă cu designul modern, 4F îți oferă echipament sportiv de performanță și îmbrăcăminte sport adecvată oricărui tip de activitate fizică, prin produse potrivite atât pentru antrenament, cât și pentru purtarea de zi cu zi.

Lasă-te inspirat de filosofia campionilor

Recunoscut deopotrivă pentru strânsa colaborare și intensa implicare în mediul sportiv profesionist, 4F creează ținute olimpice oficiale pentru 8 reprezentanțe naționale și diverse asociații sportive internaționale.

Bucură-te și tu acum de brandul creat să te inspire și să te susțină în atingerea și depășirea propriilor limite de performanță. Alege-ți produsele preferate dintr-o gamă completă de articole sportive moderne, ținute athleisure și accesorii, din 29 iulie, la Brăila Mall.

Colecții 4F pentru toți pasionații de sport

Gama 4F include îmbrăcăminte și accesorii pentru toți pasionații de sport, indiferent de vârstă și sportul preferat, inclusiv produse din colecțiile 4F și 4F Junior, disponibile acum și în magazinul 4F din Brăila Mall. În plus, aici găsești și cele mai recente linii de costume de baie și antrenament ale mărcii, precum și colecția 4F Junior „Aloha Life!”, perfecte pentru vacanță și sezonul estival.

Profită și tu de promoțiile și ofertele speciale 4F de la Brăila Mall

Magazinul 4F te întâmpină cu oferte și promoții speciale. Astfel, exclusiv în ziua deschiderii, pe 29 iulie, poți achiziționa cele mai noi colecții cu o reducere de 20%, iar primii clienți ai magazinului primesc un cadou surpriză. Vino și echipează-te pentru experiențele tale preferate de mișcare!

Alege ce ți se potrivește din cel mai nou magazin de îmbrăcăminte sport și călătorii 4F: jachete sport, hanorace, treninguri fitness, fleeces, tricouri, pantofi sport și trekking, pantaloni și jachete de schi, îmbrăcăminte softshell, echipament pentru ciclism, lenjerie termică, rucsacuri și genți pentru drumeții, lenjerie sport, accesorii și tot ce mai ai nevoie pentru activitățile tale sportive,  călătorie sau aventură.

4F te așteaptă din 29 iulie la Brăila Mall

Alătură-te echipei de sportivi pasionați și profesioniști 4F și antrenează-te în ritmul tău, bucurându-te de echipament performant, de ultimă generație.

 

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

3.8 / 5. voturi: 5

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...