Breaking news:

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență de 10 ani în domeniu și mulți cursanți la activ, pe care îi pregătește în spiritul profesionalismului și al rezultatelor vizibile.

Este formator RomSpa – firmă de aparatură estetică din Cluj și trainer S+SummeCosmetics- brand spaniol, cu o gamă variată de produse cosmetice dedicate frumuseții, axat pe nevoile reale ale femeilor.

“Sunt pasionată de cosmetică/estetică, succesul nu îl măsor în cifre, ci în zâmbetele clientelor mele mulțumite. Atunci când cosmetica este bine aplicată, ea devine o știință în slujba frumuseții! Am pornit la drum cu sufletul deschis, mă bazez pe etică și responsabilitate, consider că fiecare femeie este unică și că nu trebuie să îi ofer ceea ce își dorește sau ce a văzut pe net, ci ceea ce are nevoie! Nu abuzez de încrederea celor care îmi trec pragul, de aceea, am ales să am în salon aparatură și produse profesionale!”, spune Ioana.

O găsiți în Galați la House of SHE, pe strada Argeșului, nr. 17, unde vă oferă servicii cosmetice de curățare, hidratare, peeling sau tratamente antiage, biolifting, lifting radiofrecvență, de detoxifiere, remedii profesionale împotriva acneii, petelor sau a cuperozei, ori pur și simplu, vă răsfață cu ceva bun și potrivit tipului de ten. Indiferent ce tratament alegi, cu Ioana vei simți că te încarci cu energie pozitivă, ai grijă de tine, și te vei simți specială. Dar vei ști și ce se întâmplă cu tenul tău, pentru că Ioana îți va explica cu răbdare fiecare procedură în parte dar și efectele ei.

Una dintre cele mai căutate și apreciate proceduri din salon, epilarea progresiv definitivă cu laser 3 lungimi de undă DIODA + ALEXANDRITE + ND YAG, este exact ceea ce ai nevoie pentru a scăpa de părul nedorit și de foliculită!

Și pentru că experiența se cere împărtășită, Ioana Gherghe a deschis și o școală de cosmetică IG Beauty School, unde are în desfășurare cursuri pentru cei care doresc să se specializeze în domeniu. Unul dintre ele, “Rezultate fără aparatură”, se adresează cosmeticienelor aflate la început, care doresc să obțină performanțe fără să se folosească de tehnica modernă.

Este gândit ca un ajutor pentru clientele cu ten sensibil sau probleme majore de sănătate, care nu permit folosirea pe piele a aparatelor profesionale. Al doilea curs: “Utilizarea echipamentelor cosmetice” este pentru cosmeticienele pasionate care doresc să se perfecționeze. Conține informații despre: cum să personalizezi fiecare tratament în funcție de problema tenului; cum să lucrezi mai eficient (de la curățarea tenului cu aburi – tratament care durează o oră – la Skin Scrub de 20 de minute); despre timpi de lucru si frecvența ședințelor dar și despre pregătirea și recomandările pre și post tratament și întreținerea echipamentelor.

Pe Ioana o găsești la IG Beauty School, pe Leonida Zamfirescu Eliza, nr. 56, dar și pe pagina de facebook sau pe ioanagherghecosmetician.ro. Pentru programări sau detalii despre cursuri poți suna la 0743 098 473.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

3.8 / 5. voturi: 8

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...