Brandul gălățean Grande Dolceria ne răsfață cu noi dulciuri irezistibile

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Pofta de „ceva dulce și bun” a celor mici, dar și a noastră, a celor mari, este alinată de Grande Dolceria cu noi produse irezistibile, abia lansate: biscuiți de tip sandwich Da Capo, Sweet Moon, Choco Moon, Ying Yang, alături de batonul de biscuiți Sweet Moon.

  Sigur nu veți uita nici gustul intens, și nici numele noilor dulciuri marca Grande Dolceria, ce au la bază ingrediente atent alese, respectând standardele înalte cu care clienții s-au obișnuit.

  Dimineți dulci cu Biscuiți Da Capo în 4 arome

  În patru arome diferite, Biscuiții Da Capo sunt excelenți pentru diminețile dulci alături de copii sau ca desert la finalul mesei principale. Papilele voastre gustative își vor aminti de ei, de la începutul și până la finalul zilei! Aveți de ales doar între crema de cocos, de vanilie, de ciocolată sau de alune! Ori poate vreți să le încercați pe toate patru?

  Sweet Moon, biscuiți sau baton cu caramel

  Irezistibil de delicioși, Biscuiții Sweet Moon combină gustul caramelului cu lapte cu gustul glazurii de cacao. Fiți pregătiți să le răspundeți celor mici dacă luna plină de pe cer este tot așa de dulce! Aceleași arome surprinzătoare le puteți încerca și în varianta de tip Baton Sweet Moon, cu biscuiți înveliți în glazură.

  Cacao, cocos și bezea: biscuiții Choco Moon

  Pentru fanii declarați ai ciocolatei și pentru cei care preferă cocosul în orice combinație, Biscuiții Choco Moon cu marshmallow, glazurați cu cacao și fulgi de cocos vor fi dulcele excelent, în orice moment al zilei. Pe scurt, energie și cât cuprinde, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

  Irezistibili: biscuiții cu vanilie Ying Yang

  Un sortiment cu totul special sunt Biscuiții Ying Yang by Grande Dolceria: uniți de crema cu aromă intensă de vanilie, biscuiții albi și negri vor dispărea din pachet rând pe rând, savurându-i înainte să vă dați seama care era Ying și care Yang! Un dulce irezistibil, care vă va colora orice zi!

  În curând în magazine, dar și online

  Fără îndoială, noii biscuiții rotunzi de tip sandwich, cu cremă aromată, dar și noul tip de baton cu caramel delicios vor intra în topul preferințelor voastre. Ele vor lua un binemeritat loc la raft, alături de toate celelalte produse by Grande Dolceria.

  Important de știut este că, în cel mai scurt timp, veți putea achiziționa toate aceste bunătăți din Gloria Market Galați, Gloria Cash&Carry Brăila, dar și alte magazine, și bineînțeles, de pe platforma online dedicată tuturor produselor de panificație și patiserie marca Grande Dolceria, https://lolliboni.com/.

   

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img