Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Brandul gălățean Grande Dolceria ne răsfață cu noi dulciuri irezistibile (P)

Pofta de „ceva dulce și bun” a celor mici, dar și a noastră, a celor mari, este alinată de Grande Dolceria cu noi produse irezistibile, abia lansate: biscuiți de tip sandwich Da Capo, Sweet Moon, Choco Moon, Ying Yang, alături de batonul de biscuiți Sweet Moon.

Sigur nu veți uita nici gustul intens, și nici numele noilor dulciuri marca Grande Dolceria, ce au la bază ingrediente atent alese, respectând standardele înalte cu care clienții s-au obișnuit.

Dimineți dulci cu Biscuiți Da Capo în 4 arome

În patru arome diferite, Biscuiții Da Capo sunt excelenți pentru diminețile dulci alături de copii sau ca desert la finalul mesei principale. Papilele voastre gustative își vor aminti de ei, de la începutul și până la finalul zilei! Aveți de ales doar între crema de cocos, de vanilie, de ciocolată sau de alune! Ori poate vreți să le încercați pe toate patru?

Sweet Moon, biscuiți sau baton cu caramel

Irezistibil de delicioși, Biscuiții Sweet Moon combină gustul caramelului cu lapte cu gustul glazurii de cacao. Fiți pregătiți să le răspundeți celor mici dacă luna plină de pe cer este tot așa de dulce! Aceleași arome surprinzătoare le puteți încerca și în varianta de tip Baton Sweet Moon, cu biscuiți înveliți în glazură.

Cacao, cocos și bezea: biscuiții Choco Moon

Pentru fanii declarați ai ciocolatei și pentru cei care preferă cocosul în orice combinație, Biscuiții Choco Moon cu marshmallow, glazurați cu cacao și fulgi de cocos vor fi dulcele excelent, în orice moment al zilei. Pe scurt, energie și cât cuprinde, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Irezistibili: biscuiții cu vanilie Ying Yang

Un sortiment cu totul special sunt Biscuiții Ying Yang by Grande Dolceria: uniți de crema cu aromă intensă de vanilie, biscuiții albi și negri vor dispărea din pachet rând pe rând, savurându-i înainte să vă dați seama care era Ying și care Yang! Un dulce irezistibil, care vă va colora orice zi!

În curând în magazine, dar și online

Fără îndoială, noii biscuiții rotunzi de tip sandwich, cu cremă aromată, dar și noul tip de baton cu caramel delicios vor intra în topul preferințelor voastre. Ele vor lua un binemeritat loc la raft, alături de toate celelalte produse by Grande Dolceria.

Important de știut este că, în cel mai scurt timp, veți putea achiziționa toate aceste bunătăți din Gloria Market Galați, Gloria Cash&Carry Brăila, dar și alte magazine, și bineînțeles, de pe platforma online dedicată tuturor produselor de panificație și patiserie marca Grande Dolceria, https://lolliboni.com/.

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...