Breaking news:

Descoperă gustul de odinioară cu preparatele din carne de porc și vită de la Nea Mandeal

Tot mai mulţi dintre noi am început să evităm alimente ce conţin aditivi şi substanţe care, în timp, pot avea, efecte negative asupra sănătăţii.

Magazinul alimentar Nea Mandeal

Dacă v-ați gândit că e momentul să treceți la preparate din carne 100% naturale sau bio, trebuie să știți că în Piața Micro 17, de pe strada Galații Noi, nr. 6 din Galați, există magazinul alimentar Nea Mandeal, unde găsiți preparate culinare delicioase majoritatea din porc, dar și din vită, cu gusturi tradiționale și fără conservanți, toate provenind din mărginimea Sibiului, o zonă cunoscută pentru tradițiile sale culinare și nu numai!

Poate cea mai importantă calitate a cărnii de porc, pe lângă faptul că este gustoasă şi săţioasă, este și bogată în proteine și conține cantități diferite de grăsimi, contribuind la sănătatea celor care o consumă. Când este uscat, conținutul de proteine din carnea de porc slabă poate ajunge la 89% – ceea ce îl face una dintre cele mai bogate surse alimentare de proteine.

La Nea Mandeal veți putea descoperi savoarea unor preparate inedite, precum cotlet porc fără os, mușchiuleț porc, ceafă porc fără os, pulpă porc fără os, fleică porc fără os, piept porc cu os fără slănină, cotlet porc fără os afumat, ceafă porc fără os afumată, pulpă porc cu os afumată, fleica porc fără os afumată, piept porc cu os afumat, ciolan de porc afumat mic, ciolan de porc afumat mare, oase garf, pulpă și antricot vită fără os, vrăbioară vită cu os, rasol vită cu os, mușchi tigănesc, șuncă din piept porc, șuncă din pulpă porc, piept porc rulat, crenvurști vită, salam de vară.

La fel de tentante sunt şi produsele semipreparate, precum carnea tocată, cârnați afumați, cârnați picanți afumați, cârnați subțiri picanți afumați, carne mici sau carne mici la caserolă.

Trebuie menționat că toate preparatele și semipreparatele de la Nea Mandeal sunt afumate natural cu rumeguș de fag.

Ca să vă umpleți masa cu bunătăţi ”home made” de la Nea Mandeal, mai găsiți brânză direct din stână, zacuscă, pastă de gogoșari, gogoșari în otet, ardei kapia copt, sfeclă roșie cu hrean, sirop de soc, sirop de lămâie, vin de casa sau coniacul de casă, o ”delicatesă”, cum ar zice cunoscătorii.

Cașul de carne, printre vedetele Nea Mandeal

Una din vedetele de la Nea Mandeal, care nu se găsește nicăieri în oraș, este cașul de carne de porc sau caș de carne porc și vită, ce provine de la nea Ilie din Sibiu. Nea Ilie face de mulţi ani bunătăţi afumate. Secretul ţine de focul care se face în afumătoare pentru ca bucatele să prindă savoare şi să se topească în gură. Folosește doar lemne care trebuie să ardă mocnit, fiind mereu atent la fum.

Zonă de grill, pentru toți gurmanzii

Magazinul alimentar Nea Mandeal abordează un concept fresh, sub denumirea Micii Mari – La Trei Butoaie, în care designul și fluxurile de circulație includ și o zonă de grill, unde puteți servi relaxați o porție de mici XXL, pește grill, pulpe pui grill, ceafă grill ce merg de minune cu un pahar de bere.

Așadar, merită să dați o fugă în piața din Micro 17 pentru a degusta delicioasele preparate sănătoase și bio de la Nea Mandeal. Cu siguranță nu veți regreta și vă veți întoarce cu tolba plină acasă.

––––––

Se pot face și livrări la domiciliu la numărul de telefon 0741 357 240

Pentru alte detalii puteți suna și la numărul de telefon 0755 691 230.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...