TEILOR – Bijuterii de poveste

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Bijuteriile autentice sunt pentru totdeauna. Iar designerii care folosesc ca sursă de inspirație dragostea, vor găsi mereu raționamente puternice pentru a da viață unor colecții minunate.

  Bijutieri experimentați

  Compania Teilor a fost înființată în 1998 de către o echipă de bijutieri experimentați, care și-au dorit să creeze o linie de bijuterii deosebită, cu design imprevizibil, elegant și nu întotdeauna clasic.

  Strada pavată cu diamante

  Numele Teilor cuprinde întreaga filozofie a companiei: autenticitatea brand-ului românesc, sinteza opuselor, îmbinarea dintre rațiune și sentiment. Pe de-o parte pasiunea, arta și creativitatea, care conturează emoții în stilul propriu și, pe de altă parte, raționamentul clar definit prin care aurul este topit, prelucrat și șlefuit pentru a transpune imaginația designerului în realitate. Primul magazin Teilor a fost înființat pe strada care a și dat numele brandului. Strada pavată cu tei și diamante, pe care a început povestea bijuteriilor, are o semnificație aparte pentru companie, sediul Teilor fiind în prezent punctul său central de atracție.

  Stilul Teilor este ușor de reperat, inovația fiind principiul după care se ghidează întreg procesul de creație. Aurul, prin natura sa modelatoare, joacă rolul de mesager al sentimentelor intense. Din vitrina Teilor, bijuteriile îți vor transmite romantismul și magnetismul celor mai frumoase gânduri.

  Colecțiile de inele de logodnă sunt completate de zeci de modele de verighete, realizate din aur de 14K sau 18K, platină sau titan. Verighetele pot fi personalizate în funcție de preferințe, prin modificarea nuanței aurului și a pietrelor încrustate, diamante sau cristale.

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img