Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

TEILOR – Bijuterii de poveste

Bijuteriile autentice sunt pentru totdeauna. Iar designerii care folosesc ca sursă de inspirație dragostea, vor găsi mereu raționamente puternice pentru a da viață unor colecții minunate.

Bijutieri experimentați

Compania Teilor a fost înființată în 1998 de către o echipă de bijutieri experimentați, care și-au dorit să creeze o linie de bijuterii deosebită, cu design imprevizibil, elegant și nu întotdeauna clasic.

Strada pavată cu diamante

Numele Teilor cuprinde întreaga filozofie a companiei: autenticitatea brand-ului românesc, sinteza opuselor, îmbinarea dintre rațiune și sentiment. Pe de-o parte pasiunea, arta și creativitatea, care conturează emoții în stilul propriu și, pe de altă parte, raționamentul clar definit prin care aurul este topit, prelucrat și șlefuit pentru a transpune imaginația designerului în realitate. Primul magazin Teilor a fost înființat pe strada care a și dat numele brandului. Strada pavată cu tei și diamante, pe care a început povestea bijuteriilor, are o semnificație aparte pentru companie, sediul Teilor fiind în prezent punctul său central de atracție.

Stilul Teilor este ușor de reperat, inovația fiind principiul după care se ghidează întreg procesul de creație. Aurul, prin natura sa modelatoare, joacă rolul de mesager al sentimentelor intense. Din vitrina Teilor, bijuteriile îți vor transmite romantismul și magnetismul celor mai frumoase gânduri.

Colecțiile de inele de logodnă sunt completate de zeci de modele de verighete, realizate din aur de 14K sau 18K, platină sau titan. Verighetele pot fi personalizate în funcție de preferințe, prin modificarea nuanței aurului și a pietrelor încrustate, diamante sau cristale.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...