Brow Charme, conceptul nou din Galați pentru stilizarea sprâncenelor

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Ştim cât de minunaţi sunt ochii şi câtă atenţie le acordăm de fiecare dată. O imagine transmite o mie de cuvinte, dar o privire poate exprima uneori ceea ce cuvintele nu pot transpune. Cu toate acestea, nimic nu ar mai fi la fel dacă nu ținem cont şi de sprâncene, mai exact de stilizarea acestora.

  Conceptul Brow Charme presupune stilizarea sprâncenelor păstrând forma lor naturală. Pensatul se realizează cu penseta și ață din fibră antibacteriană pe un scaun special, și nu pe pat de cosmetică, deoarece pe patul de cosmetică musculatura facială se relaxează, iar pensatul nu este realizat în mod corect, conform fizionomiei.

  La centrul de estetică Mon Charme clienţii beneficiază de o consiliere potrivită, specialiştii Brow Charme alegând forma corectă şi grosimea potrivită în funcție de trăsăturile fiecărui client. Aceștia nu tund sprânceana, ci o stilizează cu ajutorul produselor profesionale Billion Dollar Brows, speciale concepute pt îngrijirea lor.
  Pentru firele rebele din sprânceană se folosește Brow Gel, produs care ajută sprâncenele să aibă o formă bine definită.

  Tehnica THREADING presupune îndepărtarea firelor de păr cu ajutorul aței din fibră naturală, iar vopsirea sprâncenelor se face cu Henna pură sau vopsea naturală, pentru a putea da o formă cât mai naturală, mai ales în cazul sprâncenelor suprapensate, cu goluri, sau în cazul în care nu există simetrie.
  Deși rezultatul unei sprâncene perfecte durează până la 6 luni, la Centrul de estetică Mon Charme, găseşti tratamentul cu ingrediente naturale şi vitamine Brow Boost ce ajută la creșterea şi întărirea firelor de păr.
  Ne dorim să vedem cât mai multe femei cu sprâncene naturale. Indiferent de trend acestea vor fi la modă mereu.
  Ne găsiți pe strada Nicolae Bălcescu, la nr. 21, bloc A2, parter, iar programările se pot face pe pagina de facebook MON CHARME-maison de beauté și la telefon: 0745 758 782.

  Foto: Giuliano Coman

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img