Breaking news:

O prietenie și o afacere de milioane – Xcentric Galați

Cristina Constandachi,
manager Xcentric

Cristina Constandachi şi Loredana Onea sunt prietene de 20 de ani. Au împărţit şi bune şi rele, ba chiar au avut curajul să pornească şi o afacere împreună, în domeniul frumuseţii. Deşi se spune că nu e bine să te bazezi pe rude sau prieteni, atunci când lucrezi cu banii, Cristina şi Loredana sunt o excepţie fumoasă. Deţin împreună Centrul de înfrumusețare Xcentric din Galați (situat pe str. Brăilei, la nr. 165A) şi au grijă în fiecare zi să învețe lucruri noi, să se completeze una pe alta, să își perfecționeze afacerea și să nu se certe pe nimicuri.

“Cred că pentru a lega cu adevărat o relaţie de prietenie, lucrul primordial este cunoaşterea de sine şi mai apoi să reuşim să îl cunoaştem pe celălalt în profunzime. Fiind pasionate de frumos, la noi se împletesc numai bine realismul uneia cu optimismul celeilalte. Așa că amândouă am hotărât să dăm curs acestei provocări, de a deveni partenere de afaceri și nu avem până acum niciun regret.

În afaceri, nu de prieteni trebuie să ne temem, pentru că dacă ne sunt în preajmă înseamnă că am găsit ceva bun la ei atunci când i-am lăsat să intre în viaţa noastră.

De propriile slăbiciuni ar trebui să ne fie frică şi de incapacitatea noastră de a rezista, atunci când apar ispite de tot felul”, spune cu înțelepciune, Cristina.

Cristina Constandachi este administrator Xcentric și cosmetician, Loredana Onea e partener de afaceri și technician maseur. La un curs de specializare, cele două au descoperit produsele Pressensa – a fost dragoste la prima vedere – și așa au dezvoltat în Galați o afacere pe care doresc să o împărtășească cu toate femeile preocupate de felul în care arată. Produsele PRESSENSA sunt marcă a Eternity Dermal și au apărut ca rezultat al cercetărilor oamenilor de știință spanioli în domeniul cosmetologiei.

Loredana Onea,
manager Xcentric

“Sunt produse ce reprezintă cea mai nouă tehnologie de întinerire a pielii, cu formule inovatoare în domeniul chimiei și bioingineriei, mană cerească pentru profesioniști, fiind folosite atât în saloane în proceduri de mezoterapie, peelinguri, cosmetică profesională, cât și acasă în îngrijirea personală”, a explicat Loredana Onea. Salonul vă oferă șansa să aveți un ten impecabil, prin peelinguri cu vitamine și galvanoderm, peeling hidra, lifting sau rosacea (tratarea cuperozei) – toate realizate cu produsele PRESSENSA. În ceea ce privește corpul, la Xcentric îl puteți modela prin masaje de relaxare, anticelulitice, cu împachetări Reducelulite sau Profirming și tratamente Dermapen Celulite sau Structure, care dau luminozitate și fermitate pielii. Cele două colaborează cu un medic din Chișinău, care vine la Galați pentru a efectua tratamente elaborate. În plus, Xcentric se adresează și
cosmeticienelor, oferind lunar traininguri cu aceste produse.

„Cu o atitudine pozitivă şi încredere de sine poţi pune bazele unei afaceri oriunde. Important este să iubeşti ceea ce faci, să nu promiţi ceea ce nu se poate realiza şi să nu te laşi doborât de mici obstacole. Prietenia noastră ne-a ajutat să trecem peste toate: atunci când nu am găsit eu resurse, m-a ridicat Loredana, iar când nu a mai putut ea, am preluat eu. A contat sinceritatea şi dorinţa de a reuşi, dar şi faptul că nu am fost singură”, spune Cristina.

Xcentric este o afacere care creşte de 10 ani, Cristina şi Loredana au închegat un colectiv de profesionişti care funcţionează ca o a doua familie. O afacere care poate fi un exemplu pentru comunitate, sau pentru alte prietene. Un business care se dezvoltă constant și frumos. Și pentru că cele două asociate vor să aducă la Galați tot ce e nou, promit că vor achiziționa periodic aparate de înfrumusețare de ultimă generație, următoarea investiție fiind într-un centru dedicat și bărbaților.

Foto: Andrei Mantaroșie

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Despre reușită, prin puterea educației și forța învățării active, cu Victoria Yildirir

Cum se împletesc cu succes rolurile de antreprenor, mamă,...

Vara asta la Beluga Pool – un motiv în plus să te bucuri de soare!

Prognoza meteo din vara aceasta se anunță a fi...

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...