Breaking news:

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

În spațiul intim al Simone Studio, Simona Mazuru vă așteaptă oricând la consultația gratuită

Admirați fotografiile celor care și-au stilizat sprâncenele dar aveți o mulțime de întrebări și nelămuriri legate de micropigmentare? În acest caz, întâlnirea prealabilă de la Simone Studio e binevenită, mai ales că nu presupune niciun cost!

Veți avea ocazia să o cunoașteți pe Simona Mazuru și să beneficiați de sfaturile unui profesionist. Vă familiarizați cu studioul, solicitați informații despre condițiile de lucru sau aparatura și consumabilele folosite.

Nici prin gând să nu vă treacă faptul că o consultație la Simone Studio ar fi ca o vizită la medic. Spațiul intim și cochet unde veți fi primite, o cafea sau ceaiul servite și discuția relaxantă vă vor face să vă simțiți ca acasă.

„Știu cum suntem noi, femeile. Ne dorim să arătăm mereu bine, însă când e vorba să încercăm ceva nou e destul de dificil să acționăm. Uneori ne gândim că nouă nu ne-ar sta atât de bine precum în fotografiile de pe Facebook sau că tehnica micropigmentării este dificil de aplicat. Lucru total neadevărat”, povestește Simona Mazuru, invitându-vă să profitați de consultația gratuită oferită cu tot dragul de un pasionat al domeniului beauty.

Alegerea tehnicii și a formei sprâncenelor

Întâlnirea prealabilă la Simone Studio e necesară și pentru a alege tehnica de micropigmentare: procedura Powder (a sprâncenelor pudrate, ombre) sau tehnica „fir cu fir”, ce redă fiecare detaliu al sprâncenei? Dacă nu știți ce stil vi se potrivește, Simona Mazuru vă va sfătui în calitate de profesionist. Tot în cadrul acestei întâlniri vi se poate desena din creion forma noilor sprâncene, pentru a vă face o idee asupra noului look.
Pe de altă parte, consultul e absolut necesar și dacă aveți un tatuaj vechi, ce trebuie acoperit. Doar din discuția telefonică nu se poate aprecia intensitatea lui și modul de lucru.

Stilistul de la Simone Studio mai spune și că îi e foarte ușor să recunoască o pereche de sprâncene naturale perfecte. Și tocmai de aceea chiar le-a sugerat unor cliente venite la consultație să nu apeleze la micropigmentare.
Prin urmare, nu aveți nimic de pierdut dacă solicitați consultația gratuită, apelând la 0756 365 029. Dimpotrivă, veți cunoaște un profesionist desăvârșit în tehnica micropigmentării, într-un loc intim și foarte plăcut, așa cum e Simone Studio!

Foto: Marius Mazuru

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

Lifting facial non-invaziv cu ULTRAFORMER III

Frumusețea și naturalețea sunt declarații împotriva normelor impuse de...

Împarte bucuria lucrurilor simple cu Cărturești Brăila Mall

De sărbători sau cu fiecare ocazie când îți dorești...

Candy Christmas – Gust de poveste la Cofetăria Dana

Când pășești în acest tărâm magic, simți efectiv cum...