Breaking news:

Magia poveștilor de iarnă începe la Extreme FlorEvents

La Extreme FlorEvents e timpul pentru sezonul preferat Când iarna...

Royal Pizza – All you need is love and … pizza!

Royal Pizza- o afacere de familie Royal Pizza este o...

One Beauty Clinic – frumusețe la superlativ!

One Beauty Clinic - soluții inovative și rapide One Beauty...

Dacă îți place, e creată la EtigE Couture, în Galați!

EtigE Couture - croitorie și design Pentru cei care spun...

În spațiul intim al Simone Studio, Simona Mazuru vă așteaptă oricând la consultația gratuită

- reclama -spot_img
0
(0)

Admirați fotografiile celor care și-au stilizat sprâncenele dar aveți o mulțime de întrebări și nelămuriri legate de micropigmentare? În acest caz, întâlnirea prealabilă de la Simone Studio e binevenită, mai ales că nu presupune niciun cost!

Veți avea ocazia să o cunoașteți pe Simona Mazuru și să beneficiați de sfaturile unui profesionist. Vă familiarizați cu studioul, solicitați informații despre condițiile de lucru sau aparatura și consumabilele folosite.

Nici prin gând să nu vă treacă faptul că o consultație la Simone Studio ar fi ca o vizită la medic. Spațiul intim și cochet unde veți fi primite, o cafea sau ceaiul servite și discuția relaxantă vă vor face să vă simțiți ca acasă.

„Știu cum suntem noi, femeile. Ne dorim să arătăm mereu bine, însă când e vorba să încercăm ceva nou e destul de dificil să acționăm. Uneori ne gândim că nouă nu ne-ar sta atât de bine precum în fotografiile de pe Facebook sau că tehnica micropigmentării este dificil de aplicat. Lucru total neadevărat”, povestește Simona Mazuru, invitându-vă să profitați de consultația gratuită oferită cu tot dragul de un pasionat al domeniului beauty.

Alegerea tehnicii și a formei sprâncenelor

Întâlnirea prealabilă la Simone Studio e necesară și pentru a alege tehnica de micropigmentare: procedura Powder (a sprâncenelor pudrate, ombre) sau tehnica „fir cu fir”, ce redă fiecare detaliu al sprâncenei? Dacă nu știți ce stil vi se potrivește, Simona Mazuru vă va sfătui în calitate de profesionist. Tot în cadrul acestei întâlniri vi se poate desena din creion forma noilor sprâncene, pentru a vă face o idee asupra noului look.
Pe de altă parte, consultul e absolut necesar și dacă aveți un tatuaj vechi, ce trebuie acoperit. Doar din discuția telefonică nu se poate aprecia intensitatea lui și modul de lucru.

Stilistul de la Simone Studio mai spune și că îi e foarte ușor să recunoască o pereche de sprâncene naturale perfecte. Și tocmai de aceea chiar le-a sugerat unor cliente venite la consultație să nu apeleze la micropigmentare.
Prin urmare, nu aveți nimic de pierdut dacă solicitați consultația gratuită, apelând la 0756 365 029. Dimpotrivă, veți cunoaște un profesionist desăvârșit în tehnica micropigmentării, într-un loc intim și foarte plăcut, așa cum e Simone Studio!

Foto: Marius Mazuru

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Royal Pizza – All you need is love and … pizza!

Royal Pizza- o afacere de familie Royal Pizza este o...

One Beauty Clinic – frumusețe la superlativ!

One Beauty Clinic - soluții inovative și rapide One Beauty...

Dacă îți place, e creată la EtigE Couture, în Galați!

EtigE Couture - croitorie și design Pentru cei care spun...

Al doilea restaurant NOODLZ deschis la Shopping City Galați

A doua locație NOODLZ A doua locație NOODLZ s-a deschis...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Cardul cadou Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și...

Revelion la Beluga Events – regal al bucuriei și distracției

Evenimentele se disting prin alegerea unei locații selecte, prin...