Breaking news:

Bucură-te de fast, exuberanță și culoare cu noua colecție de toamnă de la Maia Bijou (P)

Bogăția și farmecul aparte al toamnei se reflectă din plin în tendințele în materie de bijuterii ale noului sezon, acestea remarcându-se prin fast, abundență, exuberanță și culoare. Piesele de rezistență, ce nu trebuie sa îți lipsească din această colecție sunt: brățările interconectate și inelele mari, voluminoase, garnisite cu pietre prețioase și elemente colorate, chokerele cu diamante.

Orice piesă de bijuterie supradimensionată, cu perle sau motive florale este în ton cu lookul preferat de specialiști pentru acest sezon. În această toamnă, designerii de bijuterii înlocuiesc stilul fin și delicat cu o abordare asumată, îndrăzneață și originală.

Urmând această nouă direcție, Maia Bijou îți propune o selecție specială de piese de bijuterii din colecția de toamnă 2022, potrivite pentru orice moment al zilei. Iată care sunt must have-urile noului sezon:

Cerceii supradimensionați

Conform designerilor de bijuterii italieni, piesa reprezentativă a sezonului se impune prin principiul: The bigger, the better („Cu cât mai mare, cu atât mai bine”).

Cerceii care ating umerii sau cei lungi, cu modele ample tind cu această ocazie să devină atemporali, investiția într-o astfel de piesă dovedindu-se a fi foarte inspirată. O abordare inedită este și purtarea unui singur cercel ca vedetă a ținutei, când modelul si dimensiunea compensează lipsa celuilalt. Maia Bijou îți recomandă câteva variante:

Brățări

Fie că preferi brățările late, pe cele înguste sau combinate, purtate una peste cealaltă, devenind un mix de culori si texturi, acestea vor coferi strălucire, încredere și îndrâzneală look-ului tău. Alege-ți variantele dorite dn gama de bijuterii alese, disponibile în noua colecție Maia Bijou.

Inele

Mari, solide, cu pietre colorate, perle sau cu un design deosebit, sunt perfecte pentru a fi purtate oricând,  reușind să scoată cu brio o ținută simplă din anonimat. Totodată, strălucirea acestui sezon este conturată de piesele elaborate, cu multe detalii și cristale, cu influențe extravagante preluate din moda anilor 1970 si 1980.

Chokere

Evidențiindu-se prin modelele stratificate, opulente, cu aspect sculptat sau cu motive florale, chokerele sunt deosebit de apreciate în noul sezon.

Impresionante, senzuale și îndrăznețe, colecțiile de bijuterii ale acestei toamne sunt presărate cu motivele florale preluate și transformate în veritabile piese de artă, prin măiestria lucrăturii și prin explozia de culori ce le însoțește.

Vino și alege-ți preferatele acestui sezon, în magazinele fizice Maia Bijou sau pe www.maiabijou.ro și bucură-te de cele mai noi tendințe ale toamnei, cu bijuterii de calitate superioară, pentru un look modern, fresh și plin de personalitate.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...