Bucură-te de relaxare departe de agitația din oraș la Belluga Pool

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Opțiunile de agrement, nutriție și educație ne fac să încetinim ritmul grăbit al vieții de zi cu zi, pentru a găsi timp pentru noi înșine, pentru a ne regăsi echilibrul și pentru a lăsa deoparte, pentru moment, grijile.

  Piscina se dovedeşte a fi pe parcursul verii cea mai atractivă şi la îndemână variantă de relaxare, aflându-se în topul preferinţelor tuturor.

  Nu mai știi unde să fugi de căldura de afară, dar nici nu ai destul timp să mergi în concediu departe? Vestea bună este că vara aceasta poți avea parte de distracție și relaxare foarte aproape, și te vei simți ca într-un adevărat concediu. Unde? La Belluga Pool, o oază de relaxare, departe de agitația din oraș.

  Amenajată în curtea Complexului de Recuperare și Balneofizioterapie Terra Clinique, fosta clădire a complexului VIVA din zona Traian, strada Aleea Meteo nr. 4, piscina este dotată cu şezlonguri, umbrele şi muzică, tot meniul complet pentru ca timpul tău petrecut aici să fie unul memorabil.

  Cu o capacitate de 250 de locuri, piscina exterioară Belluga este cu recirculare, iar în preajma ei veți regăsi și cascade, bar acvatic, zonă de servit masa, terenuri de tenis etc.

  Personalul Belluga Pool pune la dispoziția clienților un pediluviu la intrarea în piscină pentru spălarea picioarelor cu apă tratată cu clor, iar monitorizarea calității apei din piscină se realizează conform legislației în vigoare.

  Pe lângă numeroasele dotări exterioare ale piscinei, la Centrul Terra Clinique veți putea să vă cazați și la hotel, să aveți parte de terapii de înfrumusețare sau tratamente de recuperare pentru orice vârstă: piscină interioară, saună cu infraroșu, saline cu sare naturală sau cu sare de Himalaya, sală de fitness cu echipamente profesionale de marcă germană sau cabinete ultramoderne pentru diferite proceduri.

  Ia-ți familia și prietenii și creează-ți amintiri frumoase de vară la Piscina Belluga! Tot ce trebuie să faci este să te încarci cu energie, să înoți, sau, pur și simplu, să te bucuri de liniște, relaxare și armonie cu natura.

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img