Breaking news:

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Restaurant Bordeaux a devenit STAGE

Un refresh de vară, de ieșire din Pandemie, de revenire la normalitate: Restaurant Bordeaux din Galați s-a rebranduit și a devenit STAGE! Rămâne aceeași terasă, la înălțime (și la propriu și la figurat), cu același vibe pozitiv, cu mâncare bună, porții generoase și plating-uri de excepție. Însă, la toate acestea se adaugă o viziune nouă, o identitate de brand și o echipă de tineri inimoși, dornică să te facă să te simți bine. Și asta pentru că la STAGE ești cu adevărat „on stage”! Iar acest lucru se realizează printr-o atmosferă deosebită, dată de muzica live pe care o asculți aici în fiecare weekend (Hippie Band, Evergreen Duo ori Over Band), printr-o servire ireproșabilă și printr-un răsfăț culinar demn de restaurantele de cinci stele. La STAGE vei găsi produse din bucătăria internațională dar și feluri de mâncare proprii – specialitatea bucătarului, mâncare tradițională românească și multe preparate din vită, deserturi delicioase și cocktailuri pe care le vei ține minte!

În ambianța specială a terasei din strada General Alexandru Cernat nr. 79, te așteptăm să beneficiezi de o experiență culinară pe placul tuturor! Astfel, pentru pasionați, la STAGE se găsesc combinații interesante cu vită – Mușchi de vită în crustă de ierburi provensale, Mușchi de vită cu sos gorgonzola sau cu sos de arahide, Mega Gyros de Vită, Tomahawk sau specialitatea casei – Mușchi de vită pe piatră încinsă – opțiunea perfectă pentru un prânz consistent și delicios. Nu lipsesc supele, ciorbele ca la mama acasă, paella, preparatele cu fructe de mare, fish & chips, celebrele coaste, pastele, răcoritoarele salate de vară dar nici preparatele din porc și curcan sau pește. Ca specialități amintim: Doradă în crustă de sare, Tagliatelle cu trufe, Pui “La Belle Epoque”, Frigărui de berbecuț sau Burger Black Angus.

La capitolul mâncăruri românești, Restaurant STAGE propune: o delicioasă Tochitură gătită încet în sos aromat de cimbrișor și usturoi,  Fasolea lui Bălan (parfumată cu usturoi și glazurată cu ceapă prăjită în tihnă), Pastramă de purcel, Crap de Dunăre și Puiul lui Țepeș (pui la ceaun, legume la jar, cartofi rondele, mix de salată).

Aici nu sunt uitați nici copiii, aceștia beneficiind de meniuri adaptate vârstei (Poznaș, Ghiduș și Prichindel) dar nici vegetarienii, care se pot răsfăța cu Sote de brocolli și morcovi, Fallafel cu sos Sweet Chilli, Fajitas Vegetal sau Tagliatelle cu sos de hribi. Dacă toate acestea ți-au stârnit curiozitatea, află că la STAGE “what you see is what you get”, adică mâncarea arată la fel de bine în realitate, ca în meniu. În plus, printre picături te poți delecta cu un cocktail fără alcool sau, specialitatea casei – prosecco + icecream în variantele: fructul pasiunii, vanilie, coacăze negre, mango, caramel sărat și cu un desert delicios ca: lava cake, tiramisu, înghețată de casă ori Prăjitură Marlenka.

Nu uita: muzică live, plating deosebit, mâncare delicioasă și servire de top! Asta înseamnă Restaurant STAGE! Și pentru că, din iunie s-a dat liber la organizat evenimente, vă așteptăm să ne solicitați la 0755 93 99 99. Rezervări și comenzi pentru acasă – 0754 64 64 64.

STAGE – o experiență de cinci stele!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu...

Un plus de savoare la Grill Station cu Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana

Și pofte împlinite, și sare în bucate, și mâncare...