Breaking news:

C.HUB – spațiul tău de coworking din Galați

Astăzi, modul în care lucrăm se află într-o continuă schimbare. Pentru Start Up-uri, freelanceri sau angajați care lucrează remote, spațiile de lucru tradiționale au ieșit din ecuație.

Spațiile de coworking au devenit, în ultimii ani, o armă secretă a unei noi generații digitale care are parte de mobilitate și flexibilitate foarte mare în derularea activității.

Spațiile de coworking/Hub-urile – reprezintă, de fapt, o adunare socială a unui grup de oameni care lucrează în mod independent, dar care împărtășesc valori comune și care sunt interesați de atmosfera care se creează atunci când lucrezi în același spațiu cu persoane care lucrează în mod independent. Un spațiu de coworking este un mediu deschis, proiectat să fie o alternativă accesibilă, față de un sediu de birou tradițional, pentru freelanceri, antreprenori și Start Up-uri.

Mai mult decât un spațiu comun de lucru pentru Start Up-uri, freelanceri și persoane cu profesii liberale, C.HUB oferă celor care ajung acolo, o conexiune cu spațiul, o întreagă experientă, fiind situat într-o zonă accesibilă (vis-a-vis de supermarketul Kaufland de la “Ultimul Leu”).

C.HUB facilitează dezvoltarea unei comunități locale printr-un spațiu de lucru flexibil și accesibil care aduce în prim plan: schimbul de experiență, interactivitatea și inovarea în vederea stimulării creativității și spiritului antreprenorial.

Interconectarea, networkingul, schimburile de experiență și de bune practici sunt doar câteva dintre lucrurile pe care C.HUB le aduce în plus, venind ca un răspuns la dezvoltarea generației digitale, dar care suferă de izolare și care în timp resimte efecte negative asupra productivității, creativității și inovării.

C.Hub oferă o combinație ideală între un mediu de lucru plăcut și oportunități de interacțiune socială la un preț accesibil, oferind toate serviciile de care are nevoie un freelancer/antreprenor pentru a lucra în condiții optime.

Flexibilitatea și lipsa grijilor cu privire la aspectele administrative vin în completarea listei de motive pentru care C.HUB a fost creat. Creat să inoveze. Creat să ajute. Creat pentru a fi impărțit. Creat pentru a dezvolta zona antreprenorială și pentru a asigura noii generații un concept de birou care să fie mai aproape de viziunea lor.

Închirierea unui birou tradițional presupune semnarea unui contract pe o perioadă mai mare de timp, iar întreruperea acestuia este destul de costisitoare și dificilă. Pe de altă parte însă, spațiile de coworking sunt tratate mai mult ca niște ,,abonamente’’: spațiul este plătit lunar, cu opțiuni de plată săptămânală, la oră sau „pay-as-you-go”(plătești cât folosești). Strict din perspectiva financiară, coworking-ul este mai avantajos pentru antreprenorii de Start Up care caută un spațiu de lucru profesional, fără angajamente pe termen lung sau prețuri foarte mari.

Majoritatea persoanelor care aleg această variantă remarcă reducerea considerabilă a responsabilităților, de la asigurarea serviciilor de curățenie și întreținere a spațiilor de birouri, pană la plata taxelor aferente. Prin intermediul înființării acestui spațiu de coworking în Galați, serviciile oferite aduc un grad de noutate ridicat comparativ cu alte soluții existente în zonă.

De ce să lucrezi într-un spațiu de coworking?
• Spațiu accesibil, creativ și colaborativ
• Poți colabora cu ceilalți utilizatori
• Nu mai lucrezi izolat

Obiectiv 2020: Să continuăm dezvoltarea unei comunități fericite!

Date de contact:
Email: contact@c-hub.ro
Telefon: 0725679117
Site: www.c-hub.ro
Facebook: C.HUB

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...