1.1 C
Galați
sâmbătă 27 februarie 2021

Medicul Specialist Mihaela Braga îți împărtășește secretele unei igiene intime corecte

Sănătatea se măsoară în grija pe care ți-o acorzi în mod constant, zi de zi, în consecvența obiceiurilor pe care le practici, frecvența vizitelor...
More

  Ce faci când nu ai reușit să gătești?

  De câte ori nu ți se întâmplă să fii atât de prins în treburile și tumultul zilei încât efectiv nu mai reușești să te ocupi de cumpărături, gătit sau pregătit masa pentru tine și cei dragi? Tocmai pentru zilele pline și toate situațiile când ai nevoie de bucate proaspete, gustoase, numai bune și gata de savurat, la Restaurantul ”Doi Cocoși”, am pregătit un meniu bogat și diversificat care îți oferă o multitudine de variante din care trebuie doar să alegi. Hai să descoperi varietatea de bunătăți de la Restaurantul ”Doi Cocoși” și cât de simplu te poți bucura de ele.

  Meniul Zilei sau Meniuri speciale

  Dacă ești la lucru, la birou sau chiar acasă și îți dorești o masă completă, Meniul Zilei reprezintă, cu siguranță, soluția ideală pentru tine și cei dragi. Disponibil de luni până vineri, în intervalul 11:00 -16:00, Meniul Zilei de la Restaurantul ”Doi Cocoși” îți asigură, de fiecare dată, o masă caldă, proaspătă, gustoasă și copioasă, la numai 18 lei.

  Și dacă preferi să îți alegi singur varianta de meniu, află că ai la dispoziție o gamă impresionantă de opțiuni. Meniul Grill ”Doi Cocoși” te încântă cu bunătăți la grătar proaspăt rumenite: pui, aripioare, coastă de porc, cârnăciori sau mici, asezonate cu salate, garnituri și sosuri la alegere.

  Desigur, nu poți nicidecum trece cu vederea delicatesele din Meniurile Speciale ”Doi Cocoși” care te îmbine cu combinații și arome apetisante care mai de care: degețele, coastă de porc, aripioare crispy, cotlet în sos de hrean, saramură de pui.

  Sau poate ți-e poftă de o porție strașnică de hamsii cu mămăliguță și mujdei de usturoi sau vrei să încerci ruloul de păstrăv, somonul la grill, saramura de crap sau pe cea de macrou. Dacă simți nevoia unui meniu mai light, îți recomandăm tortilla cu pui sau humus cu salată tabbouleh.

  Sau poți alege combinația preferată din Meniul special de Salate ”Doi Cocoși”. Iar pentru zilele când ai chef de paste, nu trebuie decât să alegi varianta preferată din Meniul de Paste. E atât de simplu să te bucuri de gust bun și savoare de excepție! Trebuie doar să alegi iar de restul ne ocupăm noi.

  Livrare oriunde dorești tu, servire la terasa restaurantului ”Doi Cocoși” sau preluare personală

  Oricum preferi, să venim noi la tine prin serviciul de livrare pe care îl oferim, să preiei personal comenzile pe care le pregătim degrabă pentru tine oricând ai nevoie, suntem aici, gata oricând să îți punem la dispoziție bunătățile preferate din Meniul Zilei sau preparatele dorite din Meniurile Speciale ”Doi Cocoși”. Sau, dacă simți nevoia de un respiro și vrei să te delectezi cu gustul bun al bucatelor noastre, poți alege să iei masa chiar aici, la noi, la Terasa Restaurantului ”Doi Cocoși”, de pe strada Furnaliștilor nr. 4. Comandă la telefon: 0755 289 297 (comanda minimă este de 36 de lei).
  Indiferent de cum și când alegi bucuria de a gusta din preparatele apetisante de la Restaurantul ”Doi Cocoși”, te așteptăm mereu, cu drag!

  - reclama -

  Alege gusturile speciale într-un singur loc: Marbs – burger&kebab

  În orice zi din săptămână există un moment în care pofta de ceva bun te pândește, deși ești la serviciu sau deja ai terminat...

  Gustul sărbătoresc de la Expert Catering

  Sărbătorile se măsoară după bucuria inimii și se cinstesc cu gustul bogat al meselor împreună. Și nu e sărbătoare dreaptă fără preaplin de mâncare...

  Cât de mult contează ce și cum mănânci!

  Suntem ceea ce facem în mod repetat iar alimentația reprezintă un reper major al modului în care ne organizăm și ne orânduim existența, zi...
  - reclama -