Breaking news:

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

Ce faci când nu ai reușit să gătești?

De câte ori nu ți se întâmplă să fii atât de prins în treburile și tumultul zilei încât efectiv nu mai reușești să te ocupi de cumpărături, gătit sau pregătit masa pentru tine și cei dragi? Tocmai pentru zilele pline și toate situațiile când ai nevoie de bucate proaspete, gustoase, numai bune și gata de savurat, la Restaurantul ”Doi Cocoși”, am pregătit un meniu bogat și diversificat care îți oferă o multitudine de variante din care trebuie doar să alegi. Hai să descoperi varietatea de bunătăți de la Restaurantul ”Doi Cocoși” și cât de simplu te poți bucura de ele.

Meniul Zilei sau Meniuri speciale

Dacă ești la lucru, la birou sau chiar acasă și îți dorești o masă completă, Meniul Zilei reprezintă, cu siguranță, soluția ideală pentru tine și cei dragi. Disponibil de luni până vineri, în intervalul 11:00 -16:00, Meniul Zilei de la Restaurantul ”Doi Cocoși” îți asigură, de fiecare dată, o masă caldă, proaspătă, gustoasă și copioasă, la numai 18 lei.

Și dacă preferi să îți alegi singur varianta de meniu, află că ai la dispoziție o gamă impresionantă de opțiuni. Meniul Grill ”Doi Cocoși” te încântă cu bunătăți la grătar proaspăt rumenite: pui, aripioare, coastă de porc, cârnăciori sau mici, asezonate cu salate, garnituri și sosuri la alegere.

Desigur, nu poți nicidecum trece cu vederea delicatesele din Meniurile Speciale ”Doi Cocoși” care te îmbine cu combinații și arome apetisante care mai de care: degețele, coastă de porc, aripioare crispy, cotlet în sos de hrean, saramură de pui.

Sau poate ți-e poftă de o porție strașnică de hamsii cu mămăliguță și mujdei de usturoi sau vrei să încerci ruloul de păstrăv, somonul la grill, saramura de crap sau pe cea de macrou. Dacă simți nevoia unui meniu mai light, îți recomandăm tortilla cu pui sau humus cu salată tabbouleh.

Sau poți alege combinația preferată din Meniul special de Salate ”Doi Cocoși”. Iar pentru zilele când ai chef de paste, nu trebuie decât să alegi varianta preferată din Meniul de Paste. E atât de simplu să te bucuri de gust bun și savoare de excepție! Trebuie doar să alegi iar de restul ne ocupăm noi.

Livrare oriunde dorești tu, servire la terasa restaurantului ”Doi Cocoși” sau preluare personală

Oricum preferi, să venim noi la tine prin serviciul de livrare pe care îl oferim, să preiei personal comenzile pe care le pregătim degrabă pentru tine oricând ai nevoie, suntem aici, gata oricând să îți punem la dispoziție bunătățile preferate din Meniul Zilei sau preparatele dorite din Meniurile Speciale ”Doi Cocoși”. Sau, dacă simți nevoia de un respiro și vrei să te delectezi cu gustul bun al bucatelor noastre, poți alege să iei masa chiar aici, la noi, la Terasa Restaurantului ”Doi Cocoși”, de pe strada Furnaliștilor nr. 4. Comandă la telefon: 0755 289 297 (comanda minimă este de 36 de lei).
Indiferent de cum și când alegi bucuria de a gusta din preparatele apetisante de la Restaurantul ”Doi Cocoși”, te așteptăm mereu, cu drag!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

Lifting facial non-invaziv cu ULTRAFORMER III

Frumusețea și naturalețea sunt declarații împotriva normelor impuse de...

Împarte bucuria lucrurilor simple cu Cărturești Brăila Mall

De sărbători sau cu fiecare ocazie când îți dorești...

Candy Christmas – Gust de poveste la Cofetăria Dana

Când pășești în acest tărâm magic, simți efectiv cum...