Breaking news:

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Pentru tine cum e gustul pofticios al copilăriei?

Știi senzația aceea când ești dornic de un răgaz binemeritat sau poate chiar în căutarea unui răsfăț delicios? Când, prins în mreaja grijilor zilnice, ai nevoie de ceva care să te delecteze, să te bucure și să aducă un pic de gust și culoare zilei? Desigur, e atunci când ți-e poftă de ”Ceva Bun”! Ei, bine, intră și tu acum în rândul cunoscătorilor și află care e galeria de gust cu voie bună și sursa celor mai felurite tipuri de ”Ceva Bun”: GRANDE DOLCERIA! Hai să descoperi bucuria gustului pofticios al copilăriei!

Feeria gustului Grande Dolceria

Pentru că, de cele mai multe ori, fericirea este în lucruri mărunte, oricând alegi savoarea Grande Dolceria, te bucuri de gustul inconfundabil al dulciurilor făcute întocmai ca la mama acasă. Prăjituri gustoase, gustări irezistibile și alte bunătăți apetisante, toate stau sub semnul pasiunii și al experienței, pentru a-ți oferi o incursiune memorabilă în lumea gustului copilăriei. Împletind cele mai bune ingrediente, în rețete atent selecționate, produsele de patiserie și panificație marca Grande Dolceria reprezintă un răsfăț delicios de fiecare dată. Și chiar ai de unde alege: fursecuri, dulcinele, salam de biscuiți, pufarine, rahat pentru patiserie, mini crochete, mini rolls, crackers, biscuiți,  sărățele, bezele, răsucele, chec, croissante.

Pentru tine cum e gustul pofticios al copilăriei?

Dulce, aromat, picant sau asezonat cu mirodeniile preferate, varietatea impresionantă de gusturi de la Grande Dolceria reprezintă o călătorie a gustului, un melanj surprinzător de bucurie și savoare. Acest fapt se datorează inclusiv metodelor de producție care funcționează conform strandardelor tehnologice de top, îmbinate exemplar cu rigoarea rețetelor tradiționale românești.

Gustul local la nivel global

Produse local, chiar la Galați, toate produsele marca Grande Dolceria beneficiază de garanția calității, certificată cu standardul IFS recunoscut internațional și care garantează̆ siguranța alimentelor, dar și o selecție strictă a furnizorilor, care au capacitatea de a asigura produse sigure și respectă specificațiile tehnice contractuale și cerințele legale.

Bucurându-se de o impresionantă prezență internațională în cele mai reprezentative țări, precum Germania, Olanda sau Turcia, Grande Dolceria se remarcă prin brandurile: Cracky, Tușa Varvara, Hello Kitty, Justice League, Grande Natura, Lolliboni, Grand Bazar.

De asemenea, Grande Dolceria produce o gamă diversificată de produse sub brandul propriu, pentru cele mai importante rețelele de retail din România: Kaufland, Carrefour, Auchan, Metro, Selgros, Cora, Woolworth, Kik, Profi, Art&Craft, Rompetrol și multe altele. În consecință, Grande Dolceria înregistrează o acoperire de peste 30% a pieței românești pentru proiecte de marcă proprie.

Gustul desăvârșit, fără bariere

Astfel, Grande Dolceria se bucură de recunoașterea și aprecierea calității– atât la nivel național, cât și la nivel internațional – în rândul tuturor consumatorilor și partenerilor, reușind, astfel, să își respecte misiunea de a aduce și împărtăși gustul inegalabil al copilăriei.

Deci, ce spui? Desigur că și tu vrei să guști din bucuria dulciurilor de odinioară, cu aroma de acasă. Poți să refuzi ”Ceva Bun”?

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu...

Un plus de savoare la Grill Station cu Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana

Și pofte împlinite, și sare în bucate, și mâncare...