Breaking news:

Ce își spun florile când îți vorbesc

Foto:Stianni

Poate nu știi dar, de 1 Martie, chiar acum, când primăvara răzbate, în sfârșit, prin ultimul fior al iernii, și ajunge, cu bucurie, direct în sufletul tău, florile devin atât de vorbărețe și povestesc, întruna, câte și mai câte. Nu doar vestesc cel mai proaspăt și euforic sezon, timp al renașterii și al fericirii reînnoite, ci poartă cu ele vorbe dulci și sentimente alese, uneori chiar secrete ale inimii pe care tu încă nu le cunoști. Află și tu alături de maeștri desăvârșiți ai florilor de la Extreme FlorEvents ce își spun florile când îți vorbesc.

Taine ale inimii purtate cu preaplin de dragoste și gingășie către inima celor dragi

Pentru că nicio mireasmă nu e ca alta și nicio petală nu rezistă să își lase privitorul fără să îl farmece și să îl ademenească în tărâmul mirific al admirației, florile continuă să îți rostească povești nespuse. Și, chiar dacă uneori par la fel, mireasma lor e unică, chintesența lor e aparte și marchează, prin farmec nedeslușit, fiecare ocazie a existenței tale.

La Extreme FlorEvents, sufletul florilor vibrează la unison cu cel al maeștrilor florari. Aici, ți se pregătesc, cu tehnică specială și execuție pe măsură, rezultat al îndelungilor ani de pregătire temeinică, surprize parfumate, purtătoare de magie vie. Respectul față de flori și întreg materialul vegetal întrebuințat, alegerea fiecărui accesoriu utilizat, grija pentru calitate și produsul finit, toate se contopesc într-o experiență pozitivă, încărcată cu tot ce e bun și frumos.

Totul, pentru ca tu să poți purta mai departe bucuria nemărginită și dragostea prinsă, cu migală, talent, dedicare și pasiune în buchete expresive și aranjamente deosebite.

Cât de prețioasă este o floare?

Știm, toate florile sunt frumoase și poartă pecetea sublimă și perfectă a naturii, însă la Extreme FlorEvents, florile se disting prin calitate , sunt ”drepte”, semețe, proaspete de fiecare dată, fiind alese cu grijă deosebită și pasiune tocmai pentru că întruchipează aprecierea, iubirea și respectul profund față de persoana care le va primi și care, cu certitudine, se va bucura, cu toată inima de ele.

Florile sunt o chestiune de suflet, pentru suflet și cu suflet și vădesc, înainte de orice, gândul și emoția, transfigurate în combinația potrivită de forme, texturi, culori și miresme. Tocmai pentru că la Extreme FlorEvents comunicarea este cheia ce deschide suflete, fiecare buchet și aranjament ia naștere și se conturează întocmai pe specificul fiecărui destinatar.

Doar astfel împletite, farmecul și distincția florilor reușesc să își atingă și să își împlinească potențialul și valoarea.

Alege și tu, pentru tine și cei dragi, experiența florilor marca Extreme FlorEvents

Ca să înțelegi ce au să îți spună și, astfel, și ele să îți poarte, mai departe povestea.
Și nu uita că la Extreme FlorEvents, buchetele și aranjamentele tale ajung chiar acolo unde tu nu ai cum, prin serviciul de livrare la domiciliu.

Hai să scriem fiecare poveste a ta cu bucurie și zâmbet! Vino în atelierul nostru de magie, în Țiglina 1, Strada Regiment 11 Siret, Bloc A1, Parter sau contactează-ne la telefon 0745.530.190/ 0330.114.219.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...