Breaking news:

Medicul Specialist Mihaela Braga îți împărtășește secretele unei igiene intime corecte

Sănătatea se măsoară în grija pe care ți-o acorzi în mod constant, zi de zi, în consecvența obiceiurilor pe care le practici, frecvența vizitelor pe care le faci la medicul specialist, precum și în calitatea produselor pe care le utilizezi în mod regulat. Asigură-te că ai mereu la îndemână produsele corespunzătoare unei îngrijiri specifice, potrivite și eficiente. În cele ce urmează, medicul Specialist Mihaela Braga îți împărtășește secretele unei igiene intime corecte.

Informații corecte pentru o îngrijire adecvată și sănătoasă

Înțelegerea modului de alcătuire și funcționare a aparatului genital feminin reprezintă premisa asigurării unei igiene corecte, fapt ce se reflectă în mod firesc, în starea de sănătate a acestuia. Medicul specialist în Obstetrică-Ginecologie Mihaela Braga reamintește care este maniera corectă de curățare și îngrijire a secțiunii interne a aparatului genital feminin, spre deosebire de partea lui externă, ce necesită o rutină diferită. Află toate detaliile cu privire la acest subiect la acest video:

Care sunt produsele potrivite pentru o igienă intimă sănătoasă?

În plus, Medicul specialist în Obstetrică-Ginecologie Mihaela Braga explică care sunt produsele potrivite pentru o igienă intimă sănătoasă. O rutină corespunzătoare presupune utilizarea unor produse speciale pentru zona intimă. Astfel, produsele din gama Hygienium Intimate sunt create întocmai pentru asigurarea unei igiene intime corecte și au proprietăți specifice, cu beneficii directe, dedicate zonei intime.

Produsele Hygienium Intimate se remarcă, în primul rând, prin faptul că nu conțin alcool, SLES, parabeni, coloranți și siliconi. Gama Intimate oferă spumă pentru igiena intimă, esențială pentru o curățare delicată și eficientă, precum și șervețele umede, ce completează rutina de îngrijire a zonei intime.

Spuma intimă Hygienium curăță delicat și împrospătează pielea sensibilă din zonele intime, oferind, în același timp, o îngrijire fină. Spuma intimă Hygienium este ideală pentru utilizare zilnică și, în plus, parfumul discret aduce o notă de prospețime pielii.

Acidul hialuronic conferă o bună hidratare locală și protejează împotriva uscăciunii, asigură menținerea hidratării, elasticității și delicateții pielii din zona intimă. Totodată, acidul lactic din compoziție contribuie la echilibrarea naturală a pH-ului din zona intimă.

Formula blândă a spumei intime Hygienium este îmbogățită cu extract de aloe vera, mușețel, gălbenele și coada șoricelului, ce au efect protector, antiinflamator și calmant. Conținutul de ulei de soia, vitamina E și D-panthenol are efect emolient asupra pielii și asigură o curățare minuțioasă și delicată, fără a afecta microflora și bariera naturală de protecție a pielii.

În completare, șervețelele intime Hygienium, cu formula îmbogățită cu acid lactic și acid hialuronic, conferă o bună hidratare locală și protejează împotriva uscăciunii. Totodată, asigură menținerea hidratării și a elasticității, contribuind, de asemenea, la echilibrarea naturală a pH-ului din zona intimă.

Combinația de ingrediente active prezintă un benefic efect antiinflamator și calmant datorită extractelor de aloe vera, mușețel, gălbenele și coada șoricelului. Conținutul de ulei de soia, vitamina E și D-panthenol oferă, deopotrivă, un efect emolient asupra pielii și asigură o curățare minuțioasă fără a afecta microflora și bariera naturală de protecție a pielii. Șervețelele intime Hygienium sunt indicate pentru igiena intimă zilnică.

Alege și tu o igienă intimă corectă, corespunzătoare, în conformitate cu recomandările medicului specialist. Găsește gama completă de produse Hygienium și achiziționează produsele de care ai nevoie de pe: www.lolliboni.com.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...