Breaking news:

Sfaturi pentru o nuntă de vis!

Organizarea unei nunți nu e chiar un proces simplu,...

Simte beneficiile naturii direct pe pielea ta cu produsele din gama BIOUNIQUE

Cum ar fi să experimentezi puterea miraculoasă a ingredientelor...

Primăvara debordează de exuberanță și savoare la Cofetăria Dana

Cu pași sprinteni și siguri, printre sclipirile atât de...

Nikol MUA – Machiajul, o artă ce presupune multă muncă

Ce legătură există între inginerie agricolă și make-up? Aparent,...

Ceaiul Ionna Organic – Darul naturii pentru tine!

- reclama -spot_img
4.5
(8)

Natura este perfectă, iar pentru oricine știe să poposească și să privească în plenitudinea ei, ea își dezvăluie încântarea, desăvârșirea și impresionanta-i generozitate și bogăție, cu efecte tămăduitoare și benefice. Atunci natura devine binecuvântare, ”darul lui Dumnezeu”, adică IONNA.

Ionna Organic Tea – unicul producător de ceai local

Ionna reprezintă încrederea nestrămutată în esența și proprietățile naturii, pe care își propune să le capteze în forma lor organică, pură și să ți le aducă, cu bucurie, respect și nemăsurată prețuire sub forma ceaiului natural. Astfel a luat ființă Ionna Organic Tea, un omagiu adus naturii și binefacerilor ei.

Odată cu dorința și bucuria de a împărtăși darurile ceaiului 100% natural, Ionna Organic și-a dezvoltat propria linie de producție chiar în Galați, devenind, astfel, unicul producător de ceai local cu distribuție națională.

Se știe că valoarea unui produs se reflectă inclusiv prin gradul de proximitate unde este cultivat, respectând principiul local food, deci acum te poți bucura de o sursă veritabilă de ceaiuri naturale produse chiar în orașul tău.

Astfel, prin grija și atenția cu care coordonează fiecare etapă a procesului de producție: de la plantare, cultivare, uscare, tocare și ambalare, Ionna asigură calitatea impecabilă a ceaiului care ajunge la tine. Din același motiv, mizează pe o producție la scară mică, pentru a păstra accentul pe calitate și pentru a acorda fiecărui produs în parte timpul de realizare necesar.

Ceaiurile preferate cu beneficii nemăsurate

Ionna Organic și-a concentrat producția pe tipuri de ceai cu valențe benefice multiple, selecția de ceaiuri 100% naturale incluzând următoarele sortimente: Salvie, Isop, Musetel, Melissa, Lophantus Tea, Mursalski Chai.

Ceaiurile Ionna se remarcă prin faptul că utilizează din plantele cultivate doar frunze întregi și flori și nu conțin niciun fel de aditivi, conservanți sau arome. Uleiurile esențiale sunt cele care oferă aroma caracteristică, autentică și pură a ceaiului.

Găsești ceaiurile Ionna Organic în selectele locații horeca din oraș, dar și în magazinele de specialitate. Și, bineînțeles, le ai mereu la îndemână comandând online de pe www.ionna.ro.

Savurează diferența cu ceaiul Ionna Organic

Nu e de mirare că „Ceaiul reprezintă una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste a naturii pentru ființa umană” (Michelle Rosenberg), iar savurarea unui ceai bun e mereu prilej inedit de răgaz și răsfăț deplin pentru corp, minte și suflet.

Învață să alegi natural, bucură-te de gustul autentic al naturii și celebreaz-o în toată splendoarea ei cu ceaiurile Ionna Organic Tea!

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4.5 / 5. voturi: 8

ai citit?

Simte beneficiile naturii direct pe pielea ta cu produsele din gama BIOUNIQUE

Cum ar fi să experimentezi puterea miraculoasă a ingredientelor...

Primăvara debordează de exuberanță și savoare la Cofetăria Dana

Cu pași sprinteni și siguri, printre sclipirile atât de...

Nikol MUA – Machiajul, o artă ce presupune multă muncă

Ce legătură există între inginerie agricolă și make-up? Aparent,...

Ciprian Neculai – fotograful e un bun psiholog!

Îi plac oamenii. Și ideea de socializare. Pentru el,...

BSB Brăila Mall – pentru un look mereu în tendințe

Începutul de primăvară aduce vești îmbucurătoare la Brăila Mall....

Descoperă lumea scrisului, la Casa Caligrafiei din Galați

Culorile se estompează, templele se prăbușesc, imperiile cad, cuvintele...