Breaking news:

Horoscopul lunii decembrie 2022

Întâlniri festive, tradiții și termene limită Oricât de greu este...

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

Cele mai enervante lucruri întâlnite la concerte

- reclama -spot_img
0
(0)

Pentru iubitorii de muzică, concertele pot fi unele dintre cele mai memorabile experienţe de viaţă. Acest lucru devine neplăcut atunci când ceva sau cineva strică acea seară. Ne-am hotărât să ne luăm o pată de pe suflet și să vă împărtășim lucrurile cel mai enervante pe care le întâlnim în mod regulat la concerte.

Oamenii înalți

Sună rău, dar e adevărat. Daca eşti foarte înalt și ești la un concert, ești enervant. Și asta deoarece te poți afla în fața cuiva și îi poți strica experiența de moment din timpul concertului, iar dacă nu stai în picioare în fața nimănui, toată lumea de pe margine probabil ar spune: „Cine este acea persoană foarte înaltă care stă în picioare lângă peretele din spate? Ce pune la cale?” Se poate și mai rău: oamenii înalţi cu părul mare. Dacă sunteți cu adevărat înalt, este necesar să mai aveți și parul mare?

Rucsacurile

Când toată lumea se află într-un spațiu strâmt, cel mai enervant lucru din lume este atunci când oameni fac și mai mare spațiul pe care îl ocupă. În această categorie sunt incluse și persoanele înalte, cu păr mare și, de asemenea cei care vin cu rucsacul la fiecare concert. Dacă vrei să ai la tine anumite chestii importante cum ar fi documentele şi alte obiecte la care ţii, îţi poţi lua mai degraba un portofel sau o geantă de tip poşetă şi astfel nu mai e necesar să ocupi atât spaţiu în timpul unui concert.

Artiștii interpreți care întârzie

Niciodată în istoria concertelor un interpret nu a început spectacolul la timp. Ne-am obişnuit să stăm în plus încă 45 minute, fumând jumătate de pachet de ţigări sau să auzim poveştile neinteresante din viaţa celor din jur. Aceste lucruri au devenit, însă, o rutină atunci când mergem la un concert.

Oamenii care insistă sa cânte împreună la fiecare cântec

Dacă doreşti să cânţi în timpul concertului melodia preferată, nu ezita să o faci. Dar atunci când ai de gând să cânţi de-a lungul întregului concert, cel mai probabil vei distruge persoanei de langa tine acel concert, mai ales dacă vocea ta e foarte slabă. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să asculți muzica. Încearcă să faci acest lucru, iar dacă asta nu funcționează pentru tine, există alte locuri care îți vor satisface nevoia de a fi un participant activ. Încercați mai degrabă un bar de karaoke.

Sursa foto: www.pexels.com

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

Sclipiri prețioase de la Maia Bijou

Finalul de an este timpul bucuriei neprețuite, al cadourilor,...

Enjoy Sushi – o nouă experiență culinară la Shopping City Galați

Cu toții prețuim momentele de răsfăț, iar plăcerea de...

AliDent Dental Clinic – Ne place când zâmbești!

AliDent Dental Clinic este o nouă clinică stomatologică din...