Breaking news:

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Ciufulix Studio, expertiză şi artă în coafură

Un loc unde expertiza şi arta fac minuni în hairstyle este, fără îndoială, Ciufulix Studio. Echipa studioului îşi aşteaptă clientele într-un nou sediu, în zona Maşniţă, iar doamnele şi domnişoarele găsesc aici şi alte servicii din domeniul beauty.

Inspiraţie de la hairstylist-ul Mounir

Că la Ciufulix Studio se îmbină arta şi expertiza o arată chiar managerul salonului. Pasionată de tot ce înseamnă coafură şi în special de vopsit şi extensii păr, ea lucrează în domeniu de la 16 ani. Nu e de mirare că orice femeie şi-o doreşte ca hairstylist.
Mai mult, recent, şi-a şlefuit experienţa la un MasterClass susţinut de celebrul libanez Mounir, Hair Color Specialist ale cărui video-uri cu transformările uluitoare din salonul său sunt virale. Singura participantă din România a fost din Galaţi. Iar secretele lui Mounir despre tehnici de vopsire şi extensii de păr sunt puse în practică la Ciufulix Studio!
De altfel, salonul e recunoscut pentru calitatea superioară a extensiilor de păr, de culori de nuanţe diverse, de lungime variată, din păr natural, tape in, cusute sau microring (păr rusesc). Nu în ultimul rând, aici se fac tratamente intensiv-reparatoare pentru păr, cu rezultate rapide şi vizibile.

Servicii extinse de beauty

Serviciile noi din salon – cosmetică, make-up, manichiură-pedichiură gel, extensii gene, micropigmentare şi remodelare corporală cu aparatură de ultimă generaţie – sunt realizate de personal calificat şi vor cuceri orice femeie. SkinTech, o tehnologie populară printre vedetele hollywoodiene, îmbină 3 terapii cu efecte excelente: Low Level Laser Therapy, o forma complexă de fototerapie pentru diferite probleme, Infraroșii, care accelerează producţia de colagen şi elastină, și Galvanoterapia, care induce în profunzime ingredientele aplicate pe piele, potenţându-le efectul.

Cu noi membri în echipă, cu servicii extinse şi cu sediu nou, Ciufulix Studio şi-a păstrat obiceiurile vechi şi bune. Produsele din salon sunt profesionale,  folosind cunoscute branduri, deci de calitate superioară! În plus, clientele regăsesc atmosfera caldă şi relaxantă şi echipa veselă şi prietenoasă, gata să asculte şi să împlinească dorinţe în materie de hairstyle şi cosmetică!
___________________
Programări: 0336.802.159 / 0749.426.804

Foto: Țuțu Ionatan

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

Lifting facial non-invaziv cu ULTRAFORMER III

Frumusețea și naturalețea sunt declarații împotriva normelor impuse de...