Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Cinema City aniversează 10 ani în România, inaugurând la Galaţi cel de-al 25-lea multiplex din reţea

Cinema City – cel mai mare operator de cinematografe din România, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinema din Europa – aniversează 10 ani în ţara noastră, deschizând cel de-al 25-lea multiplex din reţea în Shopping City Galaţi. Noul multiplex include 8 săli 2D şi 3D, complet digitalizate, cu un total de 1,383 de locuri, precum şi o zonă de lounge & bar. Investiţia pentru un astfel de cinematograf este de aproximativ 6 milioane de euro, fiind susţinută de Cinema City, împreună cu NEPI Rockcastle, dezvoltatorul centrului comercial.

„Ştim că acest cinematograf era aşteptat şi dorit de către gălăţeni şi am fost impresionaţi, încă din primele zile de la deschidere, să-i primim în număr atât de mare la film. Suntem bucuroşi că le putem oferi experienţe cinematografice speciale, condiţii de vizionare de top, care pot concura cu cele din oricare metropolă europeană, precum şi premiere simultane cu cele internaţionale, precum „Justice League / Liga dreptăţii” (cel mai nou film cu supereroi DC Comics) sau „Star Wars: The Last Jedi / Star Wars: Ultimii Jedi” (un nou film din universul imaginat de George Lucas)”. Mai mult, 2017 reprezintă un an important pentru noi: odată cu lansarea noului multiplex din Galaţi, al 25-lea din reţea, marcăm şi 10 ani de Cinema City în România. Sunt 10 ani pe care i-am dedicat tuturor iubitorilor de cinema, trăind fiecare emoţie de pe marele ecran alături de spectatorii noştri. Ne dorim ca şi pe viitor să împărtăşim cu ei momente de neuitat”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România.

Cinema City a crezut şi crede în continuare în potenţialul impresionant de creştere pe care îl are piaţa din România şi în oportunităţile de dezvoltare, mizând pe bucuria şi plăcerea românilor de a merge la filme. Conform rapoartelor anuale ale CNC, dacă în 2007 numărul spectatorilor din cinematografele din România a fost de aproape 3 milioane, în 2016 el a crescut până la peste 13 milioane. Astfel, investiţiile Cinema City au contribuit constant şi continuu la relansarea pieţei de cinema din România, care a trecut prin momente dificile, după închiderea multor cinematografe – majoritatea din reţeaua de stat –, mai ales în oraşele mai mici.

La 10 ani după deschiderea din 2007 a primelor două multiplexuri Cinema City din ţara noastră, şi răspunzând unei creşteri importante a pieţei de film din România prin deschiderea anuală de noi cinema-uri, Cinema City este prezent acum în 18 oraşe din România, prin 25 de multiplexuri, cu un număr total de 231 de săli şi peste 41,400 de locuri, dominând peste jumătate din piaţă.

Preţuri la Cinema City din Shopping City Galaţi

Preţurile biletelor pentru filmele 2D sunt de 17 lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00 şi 19 lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, preţul este de 18,5 lei, iar după această oră preţul este de 20,5 lei.

Preţurile biletelor pentru filmele 3D sunt de 19 lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00, şi 21 lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, preţul este de 21 lei, iar după această oră preţul este de 23 lei. Aceste preţuri nu includ costul ochelarilor 3D, pe care spectatorii îi pot păstra şi refolosi fără limită. Ochelarii 3D costă 3 lei.

Pentru pentru elevi şi studenţi: de luni până joi 15 lei, iar de vineri până duminică preţul este de 16 lei, înainte de ora 17.00 şi de 17 lei, după ora 17.00. Pentru pensionari: de luni până joi 14 lei, înainte de ora 17.00 şi 15 lei după această oră, iar de vineri până duminică preţul este de 16 lei, înainte de ora 17.00 şi de 17 lei, după ora 17.00.

Preţurile reduse pentru filmele 3D pentru elevi, studenţi şi pensionari sunt: 18 lei de luni până joi înainte de ora 17.00, iar după această oră preţul este de 20 lei. De vineri până duminică, preţul este de 20 lei, înainte de ora 17.00, iar după această oră este de 22 lei.

Preţurile reduse pentru filmele 2D pentru copii sub 10 ani sunt de: de luni până joi 14,5 lei, iar de vineri până duminică preţul este de 15,5 lei, înainte de ora 17.00 şi de 16,5 lei, după ora 17.00. Pentru filmele 3D, preţul redus pentru copii sub 10 ani este de 16,5 lei.

Despre Cinema City

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România şi face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe din Europa. Compania are multiplexuri în 18 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara. În total, Cinema City operează 25 de multiplexuri, cu 231 de săli şi 41,444 de locuri.

Cineworld Group este prezent în 9 ţări, deţinând 232 de multiplexuri cu 2,227 săli, dintre care 35 IMAX, 34 4DX şi 12 VIP. Primul cinematograf al companiei a fost deschis în 1930 în Haifa, Israel, compania extinzându-se în Europa Centrală în 1997, şi intrând în România în 2007.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...
Articolul precedent
Articolul următor