Breaking news:

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

CIORBĂ. Pentru că nu-ți mai trebuie altceva!  

Nu există masă fără ciorbă sau supă ca fel principal

Ciorba – alimentul de bază al românilor, constanța copilăriei noastre urbane sau rurale, felul de mâncare după care plâng conaționalii noștri plecați de mulți ani în străinătate, dovada talentului unei femei gospodine! Fie că îi mai zicem “zeamă” sau “borș”,  ciorba a fost un aliment pe care oamenii l-au consumat încă din cele mai vechi timpuri, istoria lui împletindu-se cu cea a gătitului. După cum o arată și etimologia cuvântului (çorba, de origine turcă), ciorba a ajuns pe masa românilor din ceaunele şi cazanele trupelor de spahii ale Imperiului Otoman. Astăzi, nu există masă fără ciorbă sau supă ca fel principal, rețetele și modul de preparare fiind împărțite pe zone geografice și transmitându-se din generație în generație.

În timp, cele două feluri de mâncare și-au câștigat și un bun renume de vindecător. Bunicile noastre spuneau despre ciorbe sau supe că sunt esenţa sănătăţii: aveai gripă, sufereai de reumatism, toxiinfecţii alimentare, mahmureală, anemie – mâncai o ciorbă. Supa de legume sau de pui este considerată și astăzi de către nutriționiști o injecţie cu anticorpi şi vitamine, iar ciorba bună te scoală din orice boală!

Așa că, nu e de mirare că în Galați, pe strada Strada Siderurgiștilor, bloc SD6C, și-a făcut loc, de ceva vreme, o ciorbărie cum nu e alta în zonă: CIORBĂ. Un loc unde vedetele prânzului sunt, ai ghicit: ciorbele și supele gătite ca la mama acasă. Și nu e doar o poveste de marketing: ingredientele sunt naturale, alese cu grijă, fierte cât trebuie, alintate cu pătrunjel sau borș din belșug, pentru un gust autentic, românesc, de care ți se face dor, imediat cum ai terminat de mâncat!

Nu ai chef de gătit: dai fuga la CIORBĂ.

Ai dori o ciorbă care să îți mângâie sufletul, să îți bucure soacra sau să să îți impresioneze soțul, dar nu ai chef de gătit: dai fuga la CIORBĂ. și alegi ce îți place. Aici, bucătari talentați gătesc pentru pofticioși șapte tipuri de ciorbe și ceva supe, o încântare pentru papilele gustative. Așa că poți alege liniștit/ă dintre: ciorbă de perișoare, de legume, prețioasa ciorbă de burtă, ciorbă cu afumătură, vestita ciorbă de fasole, dar și sortimente nespecifice zonei noastre – ciorbă cu cârnați sau ciorbă rădăuțeană. Cât despre supe, te sfătuim să încerci pe cea cu pui cu tăiței – o încântare pentru suflet – sau pe cea cu bacon și porumb – o explozie de arome.

Meniul CIORBĂ.

Se mai găsesc și alte feluri de mâncare, pentru cei care doresc să așeze la loc de cinste în stomac, pe lângă lichidul magic, și alte lucruri. Este vorba de: chifteluțe cu orez, degețele de pui cu cartofi wedges, pulpe la cuptor cu orez sau legume și alte specialități culinare făcute tot „ca la mama acasă”.

Pentru că rețetarul respectă două condiții fundamentale: să bucure clienții și să adune toată familia la masă! Știm cu toții că mâncarea este despre mirosul care îți trezește amintiri plăcute și despre gustul care îți aduce instant o stare de bine. Iar cei de la CIORBĂ. reușesc să recreeze, prin mâncărurile de aici, atmosfera de la masa de duminică în familie.

Iar dacă nu ai timp să te deplasezi, nu e bai! Vine ciorba la tine. Prin toate serviciile de livrare la domiciliu disponibile în Galați. Tu doar faci frumușel comandă și, cât stai acasă, pui de mămăligă.

Nu mai lungim vorba, că ne lasă gura apă! Știți expresia: “Dacă e să te frigi, măcar să te frigi cu o ciorbă bună!” De la Ciorbă – Punct! Pentru că nu-ți mai trebuie altceva!

Comenzi la telefon 0727 776 026 sau direct, în incinta de pe Strada Siderurgiștilor. Poftă bună!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu...

Un plus de savoare la Grill Station cu Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana

Și pofte împlinite, și sare în bucate, și mâncare...