Gimbokids, aici copilăria e la ea acasă!

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Hai să pășim cu toții în lumea copilăriei, unde cei mici se pot juca, își pot face prieteni și se pot simți minunat, în compania personajelor de desenele animate favorite, sub ochii vigilenți ai animatorilor veseli. Într-un ambient plăcut, spaţios, utilat, prietenos şi sigur, micuții își pot lăsa fantezia să zburde, iar cei mari vor sta fără griji, bucurându-se de fericirea lor. Gimbokids este locul de joacă perfect utilat pentru distracție, ateliere creative, aniversări, serbări sau petreceri, este imaginea clară a unei povești în care copii se dezvoltă frumos și părinții se relaxează pentru câteva ore.

  Povestea locului de joacă

  Alina Negraia, omul mare din spatele lumii celor mici afirmă că “povestea locului de joacă a început odată cu nașterea fetiței mele. În primii ei ani de viață am tot frecventat spațiile existente în Galați și am văzut cum arată lumea copilăriei. Ideea a venit în joacă, dar s-a materializat într-un proiect minunat și serios. Ca părinte, îmi doream pentru copilul meu un loc vesel, primitor și spațios. Din postura de mama știu că spațiul special destinat micuților trebuie să fie sigur și curat, să aibă locuri de parcare aproape și personal prompt și bine pregătit. Sperăm să umplem un gol pe piața din Galați.”

  Petreceri tematice, party-uri private, seri de karaoke sau minidisco

  Gimbokids oferă celor dornici să se joace, să sărbătorească sau să petreacă un spațiu generos, bine ocupat, igienizat corespunzător și confortabil. Există jucării și aparatură atât pentru cei mici cât și pentru copiii mai mari: jocuri moderne video, pentru copiii de peste 9 ani, ce îmbină IT-ul cu activitațile interactive, dar și un spațiu special pentru cățărări, o structură modulară supraetajată, tobogan gomflabil, o scenă pentru mini-artiști, un carusel de poveste, mese și scaune pentru pauzele binemeritate. Gimbokids organizează petreceri tematice, party-uri private, seri de karaoke sau minidisco, ateliere creative, serbări școlare sau preșcolare, zile speciale. “Îi așteptăm cu drag pe cei care își sărbătoresc ziua de naștere sau de nume, pe piticii de grădi sau pe școlărei. Garantăm că muzica, baloanele, personajele de poveste, meniul, face-painting sau alte surprize vor fi pregătite în detaliu, la prețuri accesibile și calitate deosebită,” mai spune Alina. Părinții nu au fost uitați! Ei au un loc al lor, cu wi-fi gratuit, de unde își pot aștepta/privi/supraveghea micuții savurând o cafea din partea casei.

  Gimbokids, situat la Hotel Faleza, nr. 1, în apropierea Falezei superioare a Dunării, este un nou, atractiv și sigur loc de joacă din Galați.
  Hai la Gimbokids, aici copilăria e la ea acasă!

  Foto: Marian Marin

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img