Breaking news:

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Cofetăria Dana se reinventează cu o gamă de dulciuri de lux

Gusturi diferite și texturi fine în forme noi și apetisante! Cofetăria Dana ne invită să descoperim și să ne bucurăm la maximum de noile dulciuri din oferta sa, aduse gălățenilor de un chef-cofetar cu experiență chiar în țara prăjiturilor luxuriante – Franța.

15 sortimente noi de prăjituri

Una dintre puținele patiserii-cofetării din Galați cu îndelungată tradiție, Cofetăria Dana arată, încă odată, că nu se oprește doar la gustul clasic al prăjiturilor de altădată care au consacrat-o, ci se reinventează constant prin noi și interesante arome și rețete.

Astfel, pe lângă dulciurile copilăriei, apreciate și savurate de-a lungul timpului de către gălățeni, în galantarele cofetăriei veți citi de acum nume exotice, precum Marry Lou, Mocca, Lilly Rose, Snickers, Bailly, Passion, Choux-à-la-Crème, Rocher, Deliciu și altele.

Fie că preferați gustul foarte dulce, fie pe cel dulce-acrișor sau, de ce nu, dulce-sărat, cofetarii de la Dana vă garantează că vă veți îndrăgosti pe loc de cele 15 noi prăjituri-vedetă.

Ingrediente de calitate superioară

Când le veți încerca, veți fi cu adevărat plăcut surprinși de combinația de texturi, creme, arome și senzații gustative. Ciocolata veritabilă, produsele naturale, smântâna atent aleasă și fiecare ingredient de calitate superioară – toate acestea contribuie din plin la succesul prăjiturilor din noua gamă de dulciuri de la Cofetăria Dana și vă vor face să vi le doriți iar și iar!

Chef-cofetar cu experiență la Paris

”A sosit timpul să dăm un refresh cofetăriei. Si cum nu ne oprim toată viața din învățat, și acum am dorit să ne reinventăm cu ajutorul unui specialist”, am aflat de la managerul Andreea Anghel. ”Astfel, noua noastră gamă de lux a fost creată cu ajutorul unui chef-cofetar atent selecționat, cu background la Paris, experimentat în dulciurile franțuzești.”

Sortimentele de prăjituri intră și în oferta Cofetăriei Dana pentru evenimentele deosebite din viața dumneavoastră, așa că le puteți comanda pentru Candy Bar-ul botezului, nunții sau aniversării voastre.

Sau le puteți savura oricând și oriunde, dacă apreciați la adevărata valoare prăjiturile cu ingrediente de calitate, cu un gust rafinat și select, în texturi și combinații cu totul și cu totul speciale!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...