Breaking news:

Scapă de astenia de primăvară cu o alimentație corectă de la EveLine Juice & Bakery

Un program de detox complet

Cu toții ne dorim ca primăvara să fim în formă, iar pentru acest lucru corpul nostru are nevoie de un program de detox complet, fiind o modalitate ideală pentru eliminarea toxinelor acumulate în perioada iernii şi, bineînțeles pentru a ne recâştiga silueta.

Dacă îți dorești să începi sezonul cald cu vigoare, energie și multă putere de muncă, secretul este să îţi refaci organismul pentru a evita astenia de primăvară, care generează stări de oboseală și lipsă de concentrare.

Stabilirea unui plan alimentar este una dintre cele mai bune modalităţi pentru satisfacerea nevoilor nutriţionale şi pentru a rămâne pe drumul către atingerea obiectivelor țintite.

Îți poți face un Fit Combo

EveLine Juice & Bakery vine în ajutorul celor care și-au propus ca în această primăvară să înceapă un plan de slăbire sau pur și simplu sunt sportivi și doresc să se mențină în formă. Un meniu bazat pe consumul regulat de alimente naturale, bogate în vitamine  cu porții ajustate, sunt elementele esențiale pentru creearea unei diete eficiente. O alegere culinară pentru această perioadă poate fi o salată cu somon sau îți poți face un Fit Combo din care să alegi Carbo (orez sau cartofi dulci) și proteină vită /curcan însoțite de un mix de salata, roșii și castraveți !

O altă propunere sănătoasă de la EveLine Juice & Bakery o reprezintă Fit meniu by Eveline, format din 3 mese și 2 gustări calculate pentru o zi întreagă după calorii. Acestea pot fi livrate în prima parte a zilei, iar dacă vrei să-ți faci un abonament pentru o lună, în martie ai reducere 10%!

O combinație de sucuri naturale din fructe și legume

Pentru a ajuta organismul să se deblocheze, EveLine Juice & Bakery îți propune smoothie-urile și sucurile presate la rece pentru detoxifiere Green Juice, Bunny Juice Glow, Imunity Juice, Antistres Juice și multe altele, care sunt o combinație de sucuri naturale din fructe și legume ce pot fi consumate pe parcursul întregii perioade, pentru un restart sănătos al organismului.

Dacă te-am convins, ești așteptat pe Bulevardul George Coșbuc în colțul primului M, pe pagina de facebook Eve Line Juice& Bakery sau la telefon la 0774 604 722.

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...