Breaking news:

Compania gălățeană Grande Gloria Production – 28 de ani de producție în România

Grande Gloria Production, unul dintre grupurile importante de firme implicate în producția și distribuția produselor non food de larg consum din România, a aniversat luna trecută 28 de ani de activitate.

Grande Gloria Production, producătorul Hygienium, cunoscutul brand de produse de siguranță sanitară, și-a început activitatea în 1993, an în care deschidea prima firmă din grup, implicată în distribuția produselor non food de larg consum.

Grupul a început producția la Galați în 1994, odată cu prima fabrică de șervețele de masă. În 1996 a apărut primul brand înregistrat la OSIM. Peste 10 ani, compania inaugura prima fabrică de servețele umede din România, iar în 2009 deschidea fabrica de produse lichide unde produce, de atunci, mai multe categorii de produse, de la dezinfectanții Hygienium, la produsele cosmetice sub brandul Senzate și produsele de curățenie și îngrijire a locuinței reunite sub brandul Expertto.

2010 a fost anul în care compania a inaugurat și propria fabrică de ambalaje, iar în 2012 a lansat fabrica de bureți și lavete umede. Doi ani mai târziu, Grande Gloria Production deținea propria firmă de logistică și o casă de expediții, iar în 2015 a deschis și prima sa filială externă, Grande Gloria Germany GmBH.

”Made in Galați”, exportate în peste 50 de țări

Dincolo de istoria propriu-zisă a unei firme, drumul parcurs de Grande Gloria Production este și un motiv de mândrie locală, fiind povestea de succes a unei companii gălățene care a dezvoltat o gamă de câteva sute de produse românești: de la dezinfectanții Hygienium, la produsele de igienă intimă, cosmetice, prosoape și șervețele de hârtie, demachiante, produse de îngrijire pentru bebeluși și copii, soluții complete pentru curățenia casei și a biroului, îngrijirea mașinii etc.

Astfel, de-a lungul timpului, compania gălățeană a devenit un furnizor de încredere nu doar pentru gospodăriile obișnuite, ci și pentru parteneri din mediul business.

Mai mult decât atât, grupul de firme Grande Gloria Production a ajuns să exporte produse românești în întreaga lume. Primul pas în acest sens a fost făcut în 1998, moment în care realiza primul export, către Republica Moldova. Momentan, produsele realizate la Galați sunt distribuite în peste 50 de țări.

Potrivit reprezentanților Grande Gloria Production, cei 28 de ani de activitate au însemnat fiecare în parte o cărămidă în plus la construcția unui business predictibil, al cărui succes este dat de rezultatele excelente înregistrate în România și în țările în care produsele ”made in România”, au ajuns să fie vândute.

”Privind în urmă la primi pași făcuți în business-ul românesc, realizăm că Grande Gloria Production a crescut odată cu România. Ne mândrim cu faptul că, în această perioadă, am construit fabrici, linii de business, am legat relații de afaceri cu mii de firme, am înființat și susținut, direct și indirect, sute de locuri de muncă și am contribuit, astfel, la creșterea economică a țării noastre”, a declarat Georgiana Mocanu, director executiv al companiei.

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...

Cum faci performanță pe actuala piață a muncii?

Societatea actuală este în continuă schimbare, fiind puternic marcată...