Breaking news:

Complex Heaven – perfect pentru voi și invitații voștri

Pentru ca momentele speciale din viața voastră să devină cu adevărat memorabile, ar trebui să se desfășoare și într-un ambient cu totul deosebit.

Un spațiu ce emană romantism, elegant și foarte ospitalier este Complex Heaven, situat departe de zgomotul orașului, la ieșirea din Galați spre Vânători.

Trei spații pentru orice fel de eveniment

Complex Heaven vă pune la dispoziție 3 locații, astfel încât să puteți alege exact ceea ce se potrivește cel mai bine evenimentului vostru, fie că este nuntă, majorat, botez, o întâlnire business sau un simplu cocktail.

Astfel, puteți opta între salonul cu o capacitate de 180 de locuri, potrivit pentru evenimente cochete și intime și între cele 2 corturi. Unul dintre corturi găzduiește până la 350 de invitați, iar celălalt are disponibile până la 550 de locuri, fiind destinat evenimentor de anvergură.

Un atu al Ballroom Heaven este acela că aranjamentul luxos al celor trei spații se continuă armonios în cadrul exterior, unde rafinamentul stă în micile detalii, precum fântâna arteziană sau statuetele în stil clasic.

Limuzină, dar și mâncare excelentă

Pe lângă spațiul memorabil pe care vi-l pune la dispoziție, Complex Heaven are și servicii complementare oferite clienților săi: spre exemplu, o superbă limuzină destinată mirilor sau nuntașilor, pentru a petrece o nuntă ca-n… heaven!

Nu uitați că mâncarea este unul dintre punctele forte ale oricărei petreceri, iar Ballroom Heaven excelează și la acest capitol. Nu trebuie decât să consultați oferta bogată a bucătarului-șef!

Complex Heaven Galați este locul perfect pentru voi și invitații voștri, iar dacă nu sunteți deja convinși de acest lucru, nu rămâne decât să stabiliți o primă vizită aici pentru a vedea cu ochii voștri… Raiul de la ieșirea din Galați!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...