Complex Heaven – perfect pentru voi și invitații voștri

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Pentru ca momentele speciale din viața voastră să devină cu adevărat memorabile, ar trebui să se desfășoare și într-un ambient cu totul deosebit.

  Un spațiu ce emană romantism, elegant și foarte ospitalier este Complex Heaven, situat departe de zgomotul orașului, la ieșirea din Galați spre Vânători.

  Trei spații pentru orice fel de eveniment

  Complex Heaven vă pune la dispoziție 3 locații, astfel încât să puteți alege exact ceea ce se potrivește cel mai bine evenimentului vostru, fie că este nuntă, majorat, botez, o întâlnire business sau un simplu cocktail.

  Astfel, puteți opta între salonul cu o capacitate de 180 de locuri, potrivit pentru evenimente cochete și intime și între cele 2 corturi. Unul dintre corturi găzduiește până la 350 de invitați, iar celălalt are disponibile până la 550 de locuri, fiind destinat evenimentor de anvergură.

  Un atu al Ballroom Heaven este acela că aranjamentul luxos al celor trei spații se continuă armonios în cadrul exterior, unde rafinamentul stă în micile detalii, precum fântâna arteziană sau statuetele în stil clasic.

  Limuzină, dar și mâncare excelentă

  Pe lângă spațiul memorabil pe care vi-l pune la dispoziție, Complex Heaven are și servicii complementare oferite clienților săi: spre exemplu, o superbă limuzină destinată mirilor sau nuntașilor, pentru a petrece o nuntă ca-n… heaven!

  Nu uitați că mâncarea este unul dintre punctele forte ale oricărei petreceri, iar Ballroom Heaven excelează și la acest capitol. Nu trebuie decât să consultați oferta bogată a bucătarului-șef!

  Complex Heaven Galați este locul perfect pentru voi și invitații voștri, iar dacă nu sunteți deja convinși de acest lucru, nu rămâne decât să stabiliți o primă vizită aici pentru a vedea cu ochii voștri… Raiul de la ieșirea din Galați!

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img