Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Vara asta, EveLine Juice & Bakery aduce un boost de sănătate și prospețime în meniul tău!

E vară, e soare, suntem preocupați mai mult de ceea ce mâncăm și cum arătăm, așa că EVELine vine în ajutorul celor care au grijă de corpul lor, vor să nu își bată capul cu prepararea meselor sau a gustărilor și, totuși, își doresc să mănânce sănătos, cu un meniu îmbunătățit, light, echilibrat și mereu proaspăt.  “Încercăm să îmbinăm mâncatul pe fugă – pentru că toată lumea se grăbește – cu un concept de healthcare care să asigure organismului nutrienții și hrana de care are nevoie pe tot parcursul zilei”, a explicat Bianca Dima, administratorul EVELine.

Astfel, au apărut în meniul EVELine Juice & Bakery, disponibil și pe Glovo, variante noi de prânz, cu carbohidrați (orez, cartofi dulci, paste integrale) și proteină (curcan, pui sau pește), la alegere, dar și soluții inovative pentru un mic dejun sau o gustare altfel, cum ar fi porridge (terci de ovăz cu lapte vegetal, iaurt grecesc, granola home made și fructe).  “Am introdus în meniu salata cu cartofi dulci, cu avocado, nuci, brânză feta și baby spanac, care este deja foarte căutată pentru că e sățioasă și sănătoasă. Le oferim, de asemenea, clienților noștri posibilitatea de a-și personaliza salatele, adăugând, după plac, cantitatea dorită de proteină (carne, pui, pește). Apoi, am creat o alternativă sănătoasă la sandwich-uri – în loc de baghetă putem pune lipie integrală. În plus, încercăm să ne atragem clienții cu o gustare sănătoasă – e vorba de lipia cu ton, o combinație delicioasă și echilibrată de ton, salată și legume fresh care se potrivesc perfect.”, a declarat Bianca Dima, administratorul EVELine.

Pentru că e vară, cei de la EVELine au schimbat și compoziția smoothie-urilor, care acum sunt mai light și au mai multe fructe de sezon în ele. Și pentru că suntem la acest capitol, trebuie să vă spunem că la EVELine aveți posibilitatea să vă comandați un meniu întreg de 3/5 zile de Smoothie DETOX, o combinație de sucuri naturale din fructe și legume ce pot fi consumate pe parcursul întregii perioade, pentru un restart sănătos al organismului.

Tot aici găsiți, pe lângă variantele savuroase de cafea și ceaiuri deja cunoscute, frappeuri cu cafea în loc de ness, la care se adaugă lapte vegetal, ICE coffee, limonadă naturală cu mai multe fructe de sezon și ceaiuri reci, în varianta de vară, gata preparate și numai bune de luat la pachet. Pentru pasionații de ceai verde în varianta matcha (o formă concentrată de ceai verde, de o sută de ori mai bogată în antioxidanți), există acum și ICE matcha. În ceea ce privește desertul, EVELine a arătat dintotdeauna că se pot inventa dulciuri sănătoase și gustoase, răsfățându-vă în această vară cu o tartă de morcovi și făină integrală, cu cremă de mascarpone și iaurt grecesc cum nu ați mai mâncat, vă garantăm!

Și veștile bune nu se opresc aici: nu aveți timp să ajungeți la EVELine, vin ei la dumneavoastră! Nu numai prin Glovo ci și prin intermediul unui livrator nou pe piață, care poate aduce produsele EVELine până la Sat Costi și dincolo de Șantierul Damen. Doriți să mâncați sănătos și light? Nu trebuie decât să dați un telefon la 0774 604 722. Mai multe detalii pe pagina de facebook EVELine Juice&Bakery. Pentru că și la noi se poate sănătos!

Foto: Giuliano Coman

Bogdan Palenciuc

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...