Restaurant Hugo by Alex, senzații spaniole în farfurie

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Cu un ambient modern, cu un meniu bogat și cu un bucătar-șef experimentat, Restaurant Hugo by Alex este locul din Galați unde simți că ești la mii de kilometri distanță de casă, pe coastele spaniole sau în pub-urile madrilene.

  Fie că ajungi pe Domnească Nr. 13 pentru a te bucura de ambientul deosebit și de serviciile ireproșabile, fie că vei comanda un fel de mâncare acasă ori la birou, în mod sigur te vei îndrăgosti de Hugo by Alex.

  Specialități din fructe de mare, dar și bucate tradiționale

  Specialitățile cu care restaurantul te va surprinde sunt cele pe bază de fructe de mare: proaspete, bazate pe rețete originale și gătite chiar de manager, Alex, un bucătar cu experiență de ani buni în restaurantele din Spania.

  Cunoscătorii sau cei care vor să experimenteze ceva special vor aprecia supa de creveți, calamarul la plită, midiile, scoicile St. Jacques, tentaculele de caracatiță sau platourile cu fructe de mare asezonate cu deliciosul sos de usturoi verde.

  Din meniu nu lipsesc specialitățile pe bază de pește (ce spuneți de cod cu sos portughez sau tartar cu somon?) sau mâncărurile din bucătăria tradițională ori cea europeană, de servit ca aperitiv, mic dejun, prânz sau cină: ouă scrob cu somon și trufe sau consistentele ouă ochioase, ciorbițe, tochitură, pulpe de miel, paste și risotto și multe, multe altele.

  Meniul complet îl găsiți pe site-ul www.hugobyalex.com sau pe pagina de Facebook Hugo by Alex.

  Indiferent ce masa a zilei doriți să serviți, gândiți-vă din start la Restaurant Hugo by Alex: mâncare delicioasă, proaspătă, pregătită de un personal specializat și livrată rapid, oriunde în Galați!

   

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img