Breaking news:

Horoscopul lunii decembrie 2022

Întâlniri festive, tradiții și termene limită Oricât de greu este...

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

Creează-ți amintiri și momente de neuitat la AXE Restaurant

- reclama -spot_img
5
(2)

Amintiri și momente de neuitat la AXE Restaurant, locul ideal pentru evenimentele din viața ta!

Fiecare eveniment din viața ta trebuie să aibă propriul farmec, iar AXE Restaurant a scris povești frumoase, cu nunți de neuitat, pregătite în cele mai mici detalii îmbinând, în deplină armonie, toate elementele care asigură cadrul ideal pentru evenimentele speciale din viața ta.

De la candelabre strălucitoare, până la cele mai mici detalii de design, restaurantul nostru este gândit să găzduiască evenimente intime, dar cochete, având o capacitate de până la 100 de invitați.

Nunţi ca-n povești la AXE Restaurant!

Nunta reprezintă momentul unic și irepetabil din viața fiecăruia. Evenimentul care se povestește și nepoților! De aceea, totul trebuie să fie perfect, iar alegerea salonului este esențială.

Situat în Galați pe Drumul de Centură, la numărul 1G, AXE Restaurant este un salon versatil prin accesorii, cochet şi rafinat și se poate adapta oricăror pretenții, punând la dispoziția clienților un personal specializat, cu experiență în organizarea de evenimente.

La AXE Restaurant decorul salonului este inclus

Noi ne putem ocupa de decorarea salonului în tema aleasă de miri sau de aranjamentele florale, astfel încât ăntreaga locație să poată fi fundalul perfect pentru fotografii atemporale. Iar la Axe decorul salonului este inclus în orice variantă de meniu.

De asemenea, avem variante de meniuri pentru fiecare buget. “La noi, clienții au posibilitatea de a-și creiona singuri meniul, desigur pe baza recomandărilor noastre.

Vă putem personaliza meniul prin oferte all-inclusive, care să se potrivească cu bugetul şi aşteptările fiecărui cuplu”, a explicat Gianina Axente.

Pe lângă aceste beneficii, AXE Restaurant vine și cu câteva noutăți din partea casei: photo corner, platforma 360 sau tortul de shot-uri. Nu trebuie să omitem terasa de vară, generoasă și aerisită, o oază de verdeață în orașul nostru plin de betoane, cu un vibe pozitiv și o atmosferă jovială unde invitații pot socializa și se pot răcori după partidele epuizante de dans.”

Așa că, dacă plănuiți să organizați o nuntă, sunteți așteptați într-un decor rafinat, cu meniuri variate. Grăbiți-vă: salonul este rezervat cu un an înainte de marele eveniment!

Petreceri pentru orice ocazie

Restaurantul e perfect și pentru alte tipuri de petreceri: botezuri, petreceri de copii, de 8 martie, de Revelion, majorate, banchete, serbări, nunți de aur sau de argint, team-building-uri sau petreceri corporate.

“Vă așteptăm să ne împărtășiți dorințele dumneavoastră și să lăsați grija petrecerii în seama noastră! Pentru că ne pasă și pentru că vrem ca fiecare client sau invitat să rămână cu o amintire frumoasă din restaurantul nostru.”, a declarat Gianina Axente.

Detalii pe Facebook AXE-Restaurant evenimente private Galați sau la numărul de telefon 0742 222 882.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 2

ai citit?

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

Sclipiri prețioase de la Maia Bijou

Finalul de an este timpul bucuriei neprețuite, al cadourilor,...

Enjoy Sushi – o nouă experiență culinară la Shopping City Galați

Cu toții prețuim momentele de răsfăț, iar plăcerea de...

AliDent Dental Clinic – Ne place când zâmbești!

AliDent Dental Clinic este o nouă clinică stomatologică din...