Glam Studio, alegerea pentru frumusețea seducătoare

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Dacă nu v-ați găsit încă salonul de coafură și de manichiură unde să vă simțiți ca niște regine, atunci Glam Studio este alegerea acestea primăveri! Într-un spațiu cu un design splendid, Glam Studio oferă o gamă diversă și profesionistă de servicii de înfrumusețare.

  Incluzând aici și tratamente de cosmetică, echipa salonului demonstrează că este atentă la detalii mici care aduc clienților frumusețe seducătoare.

  Doamnele, domnișoarele, dar și domnii aleg Glam Studio atât pentru faptul că se află într-o zonă ușor accesibilă (Țiglina II, vizavi de Tribunal), cât și pentru combinația diversă de servicii beauty. Este vorba despre coafură, frizerie, tratamente de îngrijire a părului, manichiură, pedichiură, masaj facial, vacuum, tratamente de hidratare pentru mâini și picioare, machiaj, micropigmentare de sprâncene şi de buze.

  Vă doriți să arătați perfect și să întâmpinați primăvara cu o stare de spirit excelentă? Atunci nu trebuie decât să vă faceți o programare pentru răsfăț la Glam. Dacă nu e necesar să reparați firele despicate ori rupte (apelând la tratamentului inovator Kashmir Hair Botox), atunci puteți începe cu o tunsoare nouă, un simplu aranjat sau un vopsit la coafezele profesioniste de la salon. În plus, o manichiură și o pedichiură originale și de calitate sunt un „Must have” și vă asigură buna-dispoziție pentru mult timp după încheierea ședinței.

  În funcție de ce vă doriți sau de ceea ce are nevoie tenul dumneavoastră, puteți apela la vacuum, masaj facial sau, de ce nu, la micropigmentare. După sezonul rece prelungit, nu uitați că un tratament de hidratare a pielii cu parafină e mai mult decât binevenit.

  Împachetări cu ciocolată și epilare cu pastă de zahăr

  Răsfață-te cu un adevărat ritual de regine, cu efecte maxime asupra organismului și pielii: împachetările cu ciocolată și parafină în tunel cu raze infraroșii. Acest tratament la cald, un mix aparte de parfumuri și senzații, vă aduce un tonus benefic la început de primăvară.

  Tot la capitolele „răsfăț dulce”, adăugați epilarea cu pastă de zahăr. Este o alegere bună dacă preferați soluțiile 100% naturale, care vă lasă pielea 100% moale și catifelată.

  Biolaminarea genelor

  În această primăvară, mândriți-vă și cu gene spectaculoase, strălucind de sănătate, datorită tratamentului de biolaminare.

  Și nu uitați că, la în sezonul cald, o atenție deosebită trebuie să acordați tenului! Tratamentele faciale, realizate cu produse din game profesionale de top vă vor ajuta să obțineți efectele la care visați.

  Alegerea Glam Studio înseamnă alegerea frumuseții desăvârșite și seducătoare!
  ___________________
  Programări: 0724.169.060 sau 0751.969.081
  Facebook: SALON GLAM

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0