Cum să alegi încălțămintea perfectă

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Pentru a avea o pereche de încălțăminte perfectă, trebuie să ţii cont de anumite criterii precum stil, calitate și confort. De asemenea, îţi doreşti ca acea pereche să nu dăuneze picioarelor sau gleznelor. Din aceste motive, vă prezentăm câteva ponturi pentru a alege încălțămintea ideală.

  Alege cu ce te încalţi în funcţie de ocazie

  Cu siguranţă că este evident faptul că dacă vei vrea să alergi îți vei lua o pereche de adidaşi pentru alergat, iar pentru o ieşire în oraș, o pereche de pantofi cu toc este alegerea potrivită pentru femei, în schimb bărbaţii pot opta pentru nişte pantofi eleganţi sau casual, în funcţie şi ţinuta aleasă. Așadar, înainte să mergi la cumpărături, decide pentru ce vei folosi pereche de încălţăminte, ca să îi poți stabili punctele tari și cele slabe. Încălțămintea pentru femei, în special, are o mulțime de modele pentru diverse funcționalități, așa că trebuie să te gândești bine.

  Ține cont de vremea de afară

  Deşi poţi alege cu uşurinţă cu ce să te încalţi, trebuie să ții cont și de sezonul încălţămintelor. Este normal să îți dorești să încalţi ceva gros care să îți țină de cald iarna și papuci sau sandele care să îți lase piciorul să respire vara. Pentru sezonul rece, ghetele sunt esențiale. Trebuie ținut cont și de interiorul acestora, dar și de talpă, care trebuie să aibă elemente antiderapante. De asemenea, ține cont și de ocaziile pentru care te vei încălţa.

  Mărimea exactă nu este obligatorie

  Deşi mărimea unei încălţăminte este extrem de importantă pentru confortul picioarelor tale, ideal ar fi să nu ții cont de numărul pe care îl porți, întrucât acesta poate diferi în funcție de producător. Aceeași mărime îți poate fi perfectă într-un anumit model, iar în altul îți poate fi mică. Așadar, dacă îţi cumperi încălțăminte nouă, asigură-te că găseşti mărimea în care piciorul tău se simte cel mai confortabil.

  Sperăm ca ponturile de mai sus să te ajute să alegi cea mai bună încălțăminte pentru picioarele tale, conform dorinţelor tale.

  Sursa foto: www.pexels.com

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img