Breaking news:

Cum trebuie să arate kitul de curățenie al gospodinelor

Știm că orice doamnă îşi doreşte o casă curată, ordonată, care să transmită o atmosferă caldă şi primitoare. De aceea, curăţenia este importanta atât din punct de vedere estetic, cât şi al sănătăţii.

Produsele de curăţenie Hygienium nu ar trebui să-ţi lipsească niciodată din casă, aşa că, asigură-te că ai tot ce îţi trebuie dacă vrei să faci curăţenie repede şi bine.

În continuare, îţi vom prezenta kitul de curăţenie Hygienium cu care îţi vei igieniza complet locuinţa!

Bucătăria ta nu poate fi completă fără detergentul de vase cu dezinfectant HYGIENIUM

O regulă de bază este că după ce ai terminat de mâncat, e musai să speli vasele. Varianta potrivită pentru acest lucru este folosirea detergetului de vase cu dezinfectant Hygienium, ce are la bază surfactanţi cationici ce curăţă şi dezinfectează în acelaşi timp. În comparaţie cu alte produse de pe piaţă acest detergent de vase are triplă eficienţă: curăţă, degresează şi dezinfectează bacterii precum: Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Enterococcus hirae.

Dacă respecţi această regulă, vasele din bucătărie vor fi mereu curate.

Casa ta va fi mai curată cu Hygienium dezinfectant universal multisuprafeţe

Dacă tot ești la capitolul bucătărie, continuă curățenia cu dezinfectarea suprafeţelor folosind Hygienium dezinfectant universal multisuprafeţe, pe care îl vei putea folosi chiar și în restul camerelor din casa ta. Produsul se foloseşte pentru dezinfectarea suprafeţelor multiple (ceramică, lemn, plastic, vinilin, suprafeţe lucioase) și nu conţine clor. Acest produs are un efect intens bactericid, omoarând în proporţie de 99,9 % bacteriile.

Praful nu mai reprezintă o problemă cu ajutorul șervețelelor umede multisuprafețe Hygienium

A venit timpul să nu mai priveşti aspiratorul ca pe un duşman, ci ca pe un prieten de încredere. Este indicat să aspiri pardoselile măcar o dată la două zile, seara, după cină. Astfel, vei avea o casă mai curată şi mai sănătoasă.

Dacă te îngrijorezi că, folosind mătura sau aspiratorul, vei ridica praful, particulele mai mari, cum ar fi firimiturile, ar trebui să fie o problemă de care să te ocupi o singură dată.

Iar pentru acest lucru sunt bune șervețelele umede multisuprafețe Hygienium.

La fel ca dezinfectantul universal Hygienium, acestea sunt destinate dezinfectării suprafeţelor multiple. Şerveţelele umede multisuprafețe nu decolorează, nu irită pielea, însă dezinfectează şi curăţă în profunzime orice tip de suprafaţă.

Atunci când vine vorba despre curăţenia casei, este bine mereu să gândeşti în avans, pentru următoarea zi. Dacă ţi se adună multe rufe de spălat, sortează-le azi şi pune maşina la spălat mâine.

Dacă reuşeşti să-ţi găseşti o motivaţie pentru a face curăţenie, treburile se vor rezolva mult mai uşor. Tot ce trebuie să faci este să ai o bună dispoziție și să apelezi la prietenii de la Hygienium.

Hygienium stă în mâinile tale! Toate produsele sunt avizate de Ministerul Sănătății și le puteți achiziționa pe www. grandegloria.com/ro/hygienium.

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...

Cum faci performanță pe actuala piață a muncii?

Societatea actuală este în continuă schimbare, fiind puternic marcată...