Breaking news:

Cumpărăturile de BLACK FRIDAY îți aduc premii instant la Brăila Mall!️

Cu toții iubim shoppingul, să petrecem timp în magazinele preferate, să descoperim piesele vestimentare în tendințe, să experimentăm noi combinații cromatice sau să ne completăm mereu look-ul modern și stilul personal cu cele mai cool și atractive accesorii. Iar când pe lângă toate acestea se adaugă și o multitudine de oferte irezistibile, ce mai aștepți? Știi că e timpul pentru shopping absolut!

🎁La Brăila Mall, BLACK FRIDAY vine cu și mai multe surprize și cadouri la shopping. Ți-am pregătit două weekenduri cu EXTRA premii și cadouri. Deci, ești gata pentru provocarea la shopping absolut? Iată tot ce trebuie să faci:

1️⃣ În perioada 13-15 noiembrie și 20-22 noiembrie, cumpără produsele preferate din zona FASHION și BEAUTY în valoare de minimum 250 de lei.
*valoarea de 250 de lei poate fi cumulată pe maximum 2 bonuri de cumpăraturi din aceeași zi
**cumpărăturile din Hypermarketul Carrefour nu participă la campanie

2️⃣ Vino la Biroul de Informații BRĂILA MALL cu bonul de cumpărături în aceeași zi în care ai făcut cumpărăturile.

3️⃣ Câștigă GARANTAT unul din premiile instant ale campaniei!
*premiile sunt oferite în limita stocului disponibil

Toate detaliile cu privire la mecanismul de desfășurare a campaniei sunt disponibile în cadrul Regulamentului ce poate fi consultat la Biroul de Informații Brăila Mall sau online, pe site-ul www.braila-mall.ro

Știm, nici noi nu credem că există noțiunea de „prea mult shopping” așa că hai să cucerim împreună suita ofertelor de Black Friday de la Brăila Mall! Brandurile tale preferate te așteaptă cu discounturi semnificative, oferte încântătoare și promoții de sezon.

Fie că vrei să pregătești cadouri pentru cei dragi, să îți reîmprospătezi garderoba, să încerci cele mai faine noutăți în materie de beauty, completându-ți colecția de make-up sau testând cele mai în vogă parfumuri, acum e momentul perfect! Gadgeturile favorite și electrocasnicele dorite te așteaptă, deopotrivă, cu prețuri speciale și promoții imbatabile. Ești gata? Hai să descoperi reducerile weekendului și să dai START SHOPPING!

Inspiră-te din magia toamnei și prinde ritmul celor mai atractive oferte de Black Friday la Braila Mall! Profită acum de shopping absolut cu maximum de beneficii!

🎀Și nu uita că la Brăila Mall te bucuri de shopping în siguranță. Află aici: https://braila-mall.ro/covid-19/ cum am întreprins toate demersurile necesare pentru a asigura condițiile sanitare prevăzute de normele în vigoare, pentru o experiență de shopping cât mai plăcută și în siguranță pentru tine și cei dragi.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...