1.1 C
Galați
luni 18 ianuarie 2021
More

  Cumpărăturile de BLACK FRIDAY îți aduc premii instant la Brăila Mall!️

  Cu toții iubim shoppingul, să petrecem timp în magazinele preferate, să descoperim piesele vestimentare în tendințe, să experimentăm noi combinații cromatice sau să ne completăm mereu look-ul modern și stilul personal cu cele mai cool și atractive accesorii. Iar când pe lângă toate acestea se adaugă și o multitudine de oferte irezistibile, ce mai aștepți? Știi că e timpul pentru shopping absolut!

  🎁La Brăila Mall, BLACK FRIDAY vine cu și mai multe surprize și cadouri la shopping. Ți-am pregătit două weekenduri cu EXTRA premii și cadouri. Deci, ești gata pentru provocarea la shopping absolut? Iată tot ce trebuie să faci:

  1️⃣ În perioada 13-15 noiembrie și 20-22 noiembrie, cumpără produsele preferate din zona FASHION și BEAUTY în valoare de minimum 250 de lei.
  *valoarea de 250 de lei poate fi cumulată pe maximum 2 bonuri de cumpăraturi din aceeași zi
  **cumpărăturile din Hypermarketul Carrefour nu participă la campanie

  2️⃣ Vino la Biroul de Informații BRĂILA MALL cu bonul de cumpărături în aceeași zi în care ai făcut cumpărăturile.

  3️⃣ Câștigă GARANTAT unul din premiile instant ale campaniei!
  *premiile sunt oferite în limita stocului disponibil

  Toate detaliile cu privire la mecanismul de desfășurare a campaniei sunt disponibile în cadrul Regulamentului ce poate fi consultat la Biroul de Informații Brăila Mall sau online, pe site-ul www.braila-mall.ro

  Știm, nici noi nu credem că există noțiunea de „prea mult shopping” așa că hai să cucerim împreună suita ofertelor de Black Friday de la Brăila Mall! Brandurile tale preferate te așteaptă cu discounturi semnificative, oferte încântătoare și promoții de sezon.

  Fie că vrei să pregătești cadouri pentru cei dragi, să îți reîmprospătezi garderoba, să încerci cele mai faine noutăți în materie de beauty, completându-ți colecția de make-up sau testând cele mai în vogă parfumuri, acum e momentul perfect! Gadgeturile favorite și electrocasnicele dorite te așteaptă, deopotrivă, cu prețuri speciale și promoții imbatabile. Ești gata? Hai să descoperi reducerile weekendului și să dai START SHOPPING!

  Inspiră-te din magia toamnei și prinde ritmul celor mai atractive oferte de Black Friday la Braila Mall! Profită acum de shopping absolut cu maximum de beneficii!

  🎀Și nu uita că la Brăila Mall te bucuri de shopping în siguranță. Află aici: https://braila-mall.ro/covid-19/ cum am întreprins toate demersurile necesare pentru a asigura condițiile sanitare prevăzute de normele în vigoare, pentru o experiență de shopping cât mai plăcută și în siguranță pentru tine și cei dragi.

  - reclama -

  Urbania la ceas voios de sărbătoare

  Pleiada de luminițe a împânzit orașul și clinchete de clopoței vestesc vremea fericită a finalului de an. Pletora de bucurie îți zburdă pașii în...

  Noi plantăm împreună o lume mai bună! Vii și tu?

  Indiferent de anotimp, nouă ne place verdele. Și știm că orice gest, oricât de mic, are deosebită însemnătate și deține puterea de a dezvolta...

  “Frumoasa și Bestia”, o poveste plină de sensibilitate și culoare, la Teatrul “Gulliver”

  În această duminică, la Teatrul “Gulliver”, începând cu ora 10:30, este rândul minunatei povești “Frumoasa și Bestia” să aducă încântare publicului gălățean. Spectacolul se distinge...
  - reclama -