Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe care vrei sau ai timp să o faci, însă e indispensabilă pentru starea ta de bine. E dovedit științific că o casă curată e un loc mai fericit, iar un birou igienizat este un spațiu unde se muncește mai eficient.

Nu ai chef, nu ai timp de curățenie? Lasă profesioniștii să se ocupe! Sunt multe firme care te pot ajuta în acest sens, însă echipa de la CurățenieGalațiBrăila.ro este organizată, eficientă, punctuală, dispune de personal calificat, gata să facă față oricăror provocări.

CurățenieGalațiBrăila.ro are deja contracte în derulare cu mai multe spații comerciale și cabinete medicale, dar se ocupă, la cerere, și de căminul sau biroul tău. Cele șase angajate alese pe sprânceană, ajutate de o gamă vastă de echipamente profesionale, pot curăța spații comerciale, pensiuni, birouri, cabinete, saloane, case, vile, depozite, scări de bloc, apartamente. Nimic nu e imposibil: echipa oferă servicii de igienizare periodică a căminului/biroului dumneavoastră, pe bază de abonament, dar vine în ajutor și dacă aveți de făcut curățenie după o amplă renovare.

“Suntem deja pe piața din Galați-Brăila de un an. Încrederea clienților și responsabilitatea cu care abordam fiecare proiect în parte ne recomandă ca profesioniști ai curățeniei. Dacă vorbim de igienizarea locuinței, ajungem în fiecare colțișor al casei, curățăm orice material textil, la cerere (draperii, covoare, perdele, tapițerii). Folosim produse BIO, prietenoase cu cei care suferă de diverse alergii, cu animalele de companie, dar și cu mediul. De asemenea, nu reprezintă o problemă pentru echipa noastră suprafețele mari, tip hale, sedii de firme și nici instituțiile publice: oferim servicii inclusiv pentru școli, hoteluri, restaurante, baruri, cabinete medicale, facem curățenie, la cerere, în mijloace de transport (microbuze, autobuze, autocare)”, a declarat Cătălin Hriscu, cel care se ocupă de această afacere.

Atunci când totul se reduce la confort, sănătate și bună dispoziție, timp pentru cei dragi, eficiență și rapiditate, echipa de la CurățenieGalațiBrăila.ro îți stă la dispoziție, gata să îți transforme apartamentul într-un cămin cald și primitor și biroul într-un spațiu de lucru unde domnește ordinea.

Serviciul de curățenie la domiciliu este personalizat în funcție de cerințele clientului. În ceea ce privește curățenia birourilor, aceasta se poate face atât înainte de mutare, cât și pentru întreținere, cu o frecvență negociată de comun acord. Cât despre igienizarea după renovare, îți spunem doar că vei uita complet de petele de vopsea de pe prize sau plinte, de resturile de var și ciment de pe uși sau calorifere, de geamurile murdare și de resturile de autocolant de pe tocurile ușilor! Pentru starea ta de bine, cheamă echipa CurățenieGalațiBrăila.ro și te vei putea muta în casă nouă în cel mai scurt timp!

Echipa CurățenieGalațiBrăila are biroul pe Strada Eminescu nr. 10 din Brăila și îi mai puteți găsi la telefon 0758 185 303 sau la adresa de e-mail: office@curateniegalatibraila.ro.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...