Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna este un moment potrivit de a îndrăzni să faci schimbări. Acest sezon vine cu noi tendințe în materie de coafuri, iar noul trend al acestei toamne, în lumea fashion, este Supermodel Cut.

Supermodel Cut este frizura pe care o propun hairstyle-iștii, o tunsoare ce aduce o nouă viață tehnicilor voluminoase din anii  ’90. Purtată de vedetele celebre, care au făcut spectacol în acele vremuri, coafura pare a fi apreciată pentru volumul creat și pentru că reușește să pună în valoare trăsăturile delicate ale feței oricărei femei. Caracterizată prin rădăcini voluminoase, aceasta este o adaptare a tunsorii butterfly, punând accent pe lejeritate, eleganță și naturalețe.

Fie că optezi pentru o tunsoare scurtă sau pentru una mai lungă, cu efectul Supermodel Cut vei obține, cu siguranță, o variantă de look care să-ți accentueze frumusețea. Mai mult de atât, dacă simți firul de păr fin, moale sau despicat, acest tip de aranjare îți oferă prospețimea necesară, cu mai multă textură și mult mai mult volum. Stratificarea puternică pe care se bazează aranjarea este secretul, iar îngrijirea permanentă a tunsorii – o metodă prin care să arăți întotdeauna fresh.

Fie că alegi să te pregătești pentru un eveniment de seară, îți dorești o altfel de aranjare atunci când mergi la birou sau, pur și simplu, simți nevoia de a experimenta, cu tunsoarea Supermodel Cut vei avea o apariție ravisantă. Ușor de obținut, simplu de aranjat și cu puțin efort de întreținere…

Pentru că femeile iubesc noutatea, în această toamnă Supermodel Cut își găsește expresia perfectă în noul trend de frumusețe. Părul este o parte din modul în care ne definim, iar stilul este felul prin care alegem să surprindem. E timpul să te simți încrezătoare în propria imagine, să cucerești prin delicatețe și să impresionezi prin simplitate!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 3

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...