Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face ”minuni”. Îți ascultă trupul și apasă pe punctele vulnerabile, pentru a îndepărta durerea și a alina boala. Face asta de când se știe, pentru că este un dar de la Dumnezeu, pe care l-a cultivat cu grijă și cu ajutorul bunicii, care i-a fost mentor. Olga Lucasius este născută pe malul Prutului, în Republica Moldova și, de curând, a ajuns la Galați, unde practică cu dăruire arta masajului, cu tot ce înseamnă ea. O găsiți la Glam Studio, în Țiglina, pe strada Brăilei, colț cu G. Coșbuc, nr. 1, etaj I, lângă CEC și vă sfătuim să vă grăbiți căci, în curând, va avea agenda plină. Pentru Olga, masajul e o terapie, o formă de curățare a corpului și, implicit, a minții. Pentru că “atunci când corpul suferă, mintea trebuie să se vindece”.

În copilărie, mâinile ei îi alinau pe cei din familie, apoi pe prieteni și vecini. Mai târziu, s-a școlit la Moscova și Sankt Petersburg și a completat cu știință și tehnică: să simtă suferințele omului și să le aline. Masajul este pasiune – de mic copil își dorea să devină terapeut și nimic altceva, iar drumul său, deși anevoios, a culminat cu un perete de diplome care îi atestă priceperea. Căci Olga știe ce tip de masaj e necesar și care sunt zonele vulnerabile ale pacientului.

Trebuie să știți că, la nivel mondial, masajul rusesc terapeutic se află în Top 5 cele mai vechi și eficiente tehnici de masaj. Acesta se desfășoară într-un ritm mai alert, terapeutul încălzește viguros musculatura, apoi reașază fiecare mușchi și os cu precizia unui chirurg, iar, la final, pacientul pleacă cu o senzație de relaxare, dar mai ales de energizare (spre deosebire de multe alte tipuri de masaj, care te îmbie la somn). Acest tip de masaj are scop reparator, stimulează circulația sangvină, ajută la eliminarea lichidelor în exces și a toxinelor din organism, previne dezvoltarea depunerilor pe pereții vaselor de sânge, dar poate fi eficace și pentru adolescenții cu scolioză sau adulții care suferă de artroză, hernie de disc etc.

Iar Olga știe să facă: masaj terapeutic, masaj pe puncte trigger (un fel de presopunctură cu cotul pe anumite puncte cheie, care fac ca organismul să se restarteze), reflexoterapie, masaj cu miere, masaj tibetan pentru drenaj limfatic, masaj cu ventuze, masaj anticelulitic și masaj cu… cuie. Ba chiar s-a școlit și în remodelare corporală la Sankt Petersburg, și face, la cerere, masaj facial și masaj “de înfrumusețare”. Și pentru că a învățat tehnici multiple, dar a și apucat să le pună în practică în Rusia, Republica Moldova și în Franța, Olga a dezvoltat propria tehnică de masaj, combinând ceea ce a dobândit, cu ceea ce îi spune sufletul și intuiția. Totul pentru ca, după o oră de masaj, pacientul să plece revigorat, cu o energie bună, mai optimist și “reparat”.

“Boala omului modern este că aleargă prea mult, încercând să le facă pe toate. Ca să trăim în armonie, ar trebui să fim mulțumiți cu ceea ce avem, dar să nu ne oprim”, crede Olga, care, pe lângă trup, îți repară și sufletul, cu o vorbă de duh spusă în grai moldovenesc, dacă îi dai ocazia, în cele 50 de minute.

Așa că, dacă ai nevoie de un restart, vrei să sfârșești ziua cu o energie bună, simți că e timpul să te răsfeți, vino la masaj la Glam Studio. Pe Olga o găsești, pentru programări, și la telefon 0741/ 122 634.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4 / 5. voturi: 2

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...