Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Craft. Rebel Food.

Probabil cele mai bune “ribs” din oraş!

Se spune despre coastele de la Craft că sunt unele dintre cele mai căutate din Galați, ca sunt absolut speciale. Păi, dacă este să discutăm la o bere artizanală, știm sigur că la Craft sunt patru feluri de coaste. Toate sunt gătite pentru cele mai exigente gusturi, rezultatul unei rețete proprii îndelung testate și a unui concept de gătit anume care impregnează deosebit condimentele exclusiv naturale și duce la o frăgezime excepțională. Nu e de mirare că ne place sa mâncăm cu mâna!

Adăugăm ingrediente proaspete, sosuri pregătite în casă și multă dragoste, și obținem un preparat de top care se adresează doar înfocaţilor și cunoscătorilor în domeniu.

Așadar, la Craft Rebel Food găsești și savurezi așa :

Coaste de porc la grătar, condimentate tradițional – pentru care carnea e condimentată „ca acasă”, cu pricepere, şi preparată numai bine pentru a-si păstra identitatea. Cartofi aromatizați și un pahar de bere. Cam așa merge treaba. Cunoscătorii, însă, vor ceva de la „Mother & Father of the Ribs”, așa că vor comanda, de fiecare dată, Coaste de porc gătite în stil american. Sunt celebrele ribs îmbăiate în sos barbeque american (e original american, really!), bazat pe un mix de paprika afumat după o rețetă știută de nimeni dintre noi, muritorii.

Delicat de crocante pe margini și moi în interior, coastele americane te îndeamnă să mai ceri o porție. Combinată cu un cartof prăjit aromatizat cu pătrunjel, parmezan și usturoi sau un orez prăjit cu legume, și din nou, un nelipsit pahar de bere artizanală. Cei care sunt adepții picanteriilor (deobicei doamne cu domni sau invers), vor alege Coaste de porc gătite în dulceață de ardei iute, o rețetă deosebită din oraș.

Ce facem …mai luăm una ?

Stinsă din belșug cu bere artizanală, experiența se cere repetată. Utilitatea unor șervețele umede va fi dovedită la alegerea unor minunate Coaste de porc în stil asiatic, pentru cei care se dau în vânt după aromele orientale. Clienții spun să sunt atât de bune, încât uiți de bunele maniere și… te lingi pe degete. Nu înainte de a comanda o bere artizanală care să mai stingă focul.

Și pentru că tot vorbim de bere, am aranjat o documentare pentru berile aduse de noi pe FB și îți spunem de pe-acum: îți va fi greu să alegi dintre toate sortimentele cu denumiri haioase şi gusturi exotice: MaDonna, Capra noastră, Zăganu, 1717, CeArFiSă, Ground Zero şi gama Craft Heineken, dar şi Hop Hooligans, Bereta, Clandestin, Dead Men Hops, One Beer Later, Oriel sau Perfektum.

Auzi, nu luăm o gură de ceva? Că mi s-a făcut…un pic.. să meargă berea…

Și, dragele mele și dragii mei, este și o pizza foarte faină, cu ingrediente italiene, aluat dospit bine la cuptor pe lemne.
Pentru rezervări și home-delivery, ne găsiți la telefon 0752 094 826 și pe pagina de Facebook.
Să aveți poftă !

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...