Breaking news:

Craft. Rebel Food.

Probabil cele mai bune “ribs” din oraş!

Se spune despre coastele de la Craft că sunt unele dintre cele mai căutate din Galați, ca sunt absolut speciale. Păi, dacă este să discutăm la o bere artizanală, știm sigur că la Craft sunt patru feluri de coaste. Toate sunt gătite pentru cele mai exigente gusturi, rezultatul unei rețete proprii îndelung testate și a unui concept de gătit anume care impregnează deosebit condimentele exclusiv naturale și duce la o frăgezime excepțională. Nu e de mirare că ne place sa mâncăm cu mâna!

Adăugăm ingrediente proaspete, sosuri pregătite în casă și multă dragoste, și obținem un preparat de top care se adresează doar înfocaţilor și cunoscătorilor în domeniu.

Așadar, la Craft Rebel Food găsești și savurezi așa :

Coaste de porc la grătar, condimentate tradițional – pentru care carnea e condimentată „ca acasă”, cu pricepere, şi preparată numai bine pentru a-si păstra identitatea. Cartofi aromatizați și un pahar de bere. Cam așa merge treaba. Cunoscătorii, însă, vor ceva de la „Mother & Father of the Ribs”, așa că vor comanda, de fiecare dată, Coaste de porc gătite în stil american. Sunt celebrele ribs îmbăiate în sos barbeque american (e original american, really!), bazat pe un mix de paprika afumat după o rețetă știută de nimeni dintre noi, muritorii.

Delicat de crocante pe margini și moi în interior, coastele americane te îndeamnă să mai ceri o porție. Combinată cu un cartof prăjit aromatizat cu pătrunjel, parmezan și usturoi sau un orez prăjit cu legume, și din nou, un nelipsit pahar de bere artizanală. Cei care sunt adepții picanteriilor (deobicei doamne cu domni sau invers), vor alege Coaste de porc gătite în dulceață de ardei iute, o rețetă deosebită din oraș.

Ce facem …mai luăm una ?

Stinsă din belșug cu bere artizanală, experiența se cere repetată. Utilitatea unor șervețele umede va fi dovedită la alegerea unor minunate Coaste de porc în stil asiatic, pentru cei care se dau în vânt după aromele orientale. Clienții spun să sunt atât de bune, încât uiți de bunele maniere și… te lingi pe degete. Nu înainte de a comanda o bere artizanală care să mai stingă focul.

Și pentru că tot vorbim de bere, am aranjat o documentare pentru berile aduse de noi pe FB și îți spunem de pe-acum: îți va fi greu să alegi dintre toate sortimentele cu denumiri haioase şi gusturi exotice: MaDonna, Capra noastră, Zăganu, 1717, CeArFiSă, Ground Zero şi gama Craft Heineken, dar şi Hop Hooligans, Bereta, Clandestin, Dead Men Hops, One Beer Later, Oriel sau Perfektum.

Auzi, nu luăm o gură de ceva? Că mi s-a făcut…un pic.. să meargă berea…

Și, dragele mele și dragii mei, este și o pizza foarte faină, cu ingrediente italiene, aluat dospit bine la cuptor pe lemne.
Pentru rezervări și home-delivery, ne găsiți la telefon 0752 094 826 și pe pagina de Facebook.
Să aveți poftă !

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...