Doner, kebab, shaorma… toate sunt la fel? Cu siguranță, nu. Un doner celebru în Germania a fost adaptat prima dată la Sibiu pentru piața autohtonă, după care s-a extins și la nivel național.
Chiar dacă veți fi surprinși, la Dabo Doner din locațiile Brăila Concordia și Brăila Mall se poate folosi termenul de ”fast-food sănătos” deoarece produsele nu conțin conservanți sau aditivi. Principiul care stă la baza activității Dabo Doner este prepararea produselor la fața locului. Chifla este mereu proaspătă, pufoasă, pentru că atunci este scoasa din cuptor, de aceea, uneori timpul de așteptare este mai lung.
Ce este doner-ul kebab?
De multe ori este cunoscut și comercializat la noi în țară, ca fiind un simplu kebab, în definiție un preparat turcesc, care conține carne de miel, vită sau pui. Un lucru important de menționat este faptul că pentru un doner carnea este pregătită exclusiv la rotisor vertical, pe când kebab-ul este caracterizat de pregătirea acestuia precum frigăruile.
Döner-ul este un preparat adus tocmai de la Nuremberg şi realizat după o rețetă urmată cu strictețe, care nu admite nicio abatere.
De la Dabo Doner veți putea să cumpărați și apoi să savurați sandwich-uri, doner kebab, piept de pui crispy, salată de crudități cu piept de pui sau șuncă şi cașcaval, cartofi prăjiți, făcute cu grijă și pricepere de bucătari iscusiți. De asemenea, precum carnea, și legumele sunt cumpărate zilnic, de calitate superioară, iar sosurile sunt mereu proaspete, fiind preparate tot aici.
Așadar, toți pofticioșii sunt așteptați cu drag în locațiile Brăila Concordia și Brăila Mall să savureze adevăratul doner.