Breaking news:

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Dulce by Paula: Dați-mi o înghețată bună și voi schimba lumea!

Soare, mare, concediu, relax și …înghețată. E definiția verii pentru copiii mai mici sau mai mari. Iar cei din Galați și Brăila sunt cu adevărat norocoși pentru că aici există Dulce by Paula. Toată lumea știe că Dulce by Paula e patria prăjiturilor de casă, a deliciilor din vremuri de demult, a gusturilor de odinioară, când lucrurile se făceau simplu, cu ingrediente naturale din cămara bunicii.

Și tot Dulce e tărâmul torturilor elegante de nuntă și botez, pictate manual de artiști școliți în străinătate sau decorate sofisticat în tendințele anului, de artizani pricepuți. Dulce e atelierul inovărilor (pudra de lavandă) și al visurilor îndrăznețe care devin realitate (deserturi multi-stratificate, cu mousse-uri de ciocolată, cafea, caramel și fructe sau inserție din piure de fructe) însă vara, cel mai mult vara, Dulce este locul secret al unei altfel de Elsa, care transformă totul în … înghețată delicioasă de casă.

Gelatto by Paula este nu doar un desert, ci o filosofie de viață, care spune, într-un con de vafă, că lucrurile simple și firești sunt, de fapt, complexe și profunde. Pentru că e simplu de făcut, dar nu se face simplu: păstrarea înghețatei chiar pe perioade scurte într-o formă perfectă, cu o textură cremoasă și proprietăți inițiale, fără ajutorul conservanților și coloranților, este un proces instabil.

Și pentru că, deși ingredientele sunt aceleași de când lumea: laptele de la fermă, smântâna dulce, frișcă naturală, mascarpone, cei de la Dulce by Paula reușesc să le combine atât de ingenios cu fructe proaspete de sezon sau băuturi aromate, încât rezultatul e unul spectaculos. Practic, nu știi ce să alegi din vitrina magică, pentru că toate sortimentele sunt absolut delicioase: înghețata cu cremă de iaurt grecesc cu miere și nucă sau cu fructul pasiunii, înghețata cu caramel cu flori de sare (un must have al simțurilor), înghețată cu fistic de brönte, cu aperol spritz, gin fizz sau campari, ori înghețată cu fructe proaspete de sezon: portocală cu ciocolată amară, piersică williams, cu căpșune, cireșe sau fructe de pădure. Și asta nu e tot: cei mici își pot delecta simțurile cu înghețata raffaello sau ferrero cu nucă de cocos!

Cu reţete nemaigustate și savuroase, Dulce by Paula vă așteaptă să vă umpleți sufletele de voie bună și să evadați într-un tărâm răcoros …linguriță cu linguriță.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...