Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Desiree FlowerShop, deschis provocărilor

Decoruri de Pinterest transpuse în realitate

Dacă florile din jur v-au vrăjit şi nu ştiţi de ce, dacă decorul v-a acaparat şi nu vă mai doriţi să ieşiţi din atmosferă, e clar: evenimentul la care aveţi onoarea să participaţi e semnat Desiree FlowerShop.

De la vintage la glamour

Specializat în organizare de evenimente private, dar şi publice, de la nunţi, botezuri şi până la iniţiative corporate, Desiree FlowerShop şi-a clădit un excelent renume. Pachetele florale, alături de o recuzită rafinată scot din anonimat orice eveniment. Iar Desiree FlowerShop este mereu în căutare de provocări şi de noi tematici, unde etalează creativitate şi originalitate. Ce temă sau ce stil preferaţi? Marină, de toamnă, film, vintage shabby chic, rustic-tradiţional?

Desiree FlowerShop se dovedeşte a fi mai mult decât un simplu furnizor de servicii profesioniste. În permanenţă la curent cu tendinţele, cele două partenere de afacere, Violeta Bacalu şi Laura Frunză, au găsit conceptul perfect pentru ceea ce fac: deţin, cum spun ele, un atelier de organizare de evenimente. „Pe lângă pachetele florale şi recuzită, le oferim clienţilor noştri ceva foarte important – consultanţă gratuită, sfaturi, idei. În plus, avem parteneri care ne ajută, aşa că putem organiza un eveniment de la zero. Pe lângă o comunicare permanentă cu clienţii, punem multă pasiune în tot ce facem”, spun asociatele.

Cine caută Desiree FlowerShop? Cei care apreciază bunul gust şi decorurile personalizate, desprinse parcă de pe wall-ul Pinterest. Cei care ţin să aducă un plus de imagine brandului personal sau de business, printr-un eveniment unic prin design şi detalii handmade. Cei care pun preţ pe o relaţie frumoasă cu un partener de încredere, aşa cum e Desiree FlowerShop.

Servicii deosebite şi variate

La Desiree FlowerShop puteţi apela şi dacă vă doriţi ca produsele din magazinul dumneavostră să fie prezentate într-o vitrină „wau”. Aici găsiţi aranjamente şi buchete,livrate gratuit la domiciliu. De aici închiriaţi aranjamente din celebrele flori de hârtie. Şi bineînţeles, pentru sfaturi ori idei, le găsiţi pe Violeta Bacalu şi Laura Frunză, cele două tinere creative şi pline de iniţiative inedite!

Desiree FlowerShop, Str. Anghel Saligny, nr. 145, Bl. 7C, telefon 0742.696.589

Foto: Bogdan Palenciuc

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...