Desiree FlowerShop, deschis provocărilor

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Decoruri de Pinterest transpuse în realitate

  Dacă florile din jur v-au vrăjit şi nu ştiţi de ce, dacă decorul v-a acaparat şi nu vă mai doriţi să ieşiţi din atmosferă, e clar: evenimentul la care aveţi onoarea să participaţi e semnat Desiree FlowerShop.

  De la vintage la glamour

  Specializat în organizare de evenimente private, dar şi publice, de la nunţi, botezuri şi până la iniţiative corporate, Desiree FlowerShop şi-a clădit un excelent renume. Pachetele florale, alături de o recuzită rafinată scot din anonimat orice eveniment. Iar Desiree FlowerShop este mereu în căutare de provocări şi de noi tematici, unde etalează creativitate şi originalitate. Ce temă sau ce stil preferaţi? Marină, de toamnă, film, vintage shabby chic, rustic-tradiţional?

  Desiree FlowerShop se dovedeşte a fi mai mult decât un simplu furnizor de servicii profesioniste. În permanenţă la curent cu tendinţele, cele două partenere de afacere, Violeta Bacalu şi Laura Frunză, au găsit conceptul perfect pentru ceea ce fac: deţin, cum spun ele, un atelier de organizare de evenimente. „Pe lângă pachetele florale şi recuzită, le oferim clienţilor noştri ceva foarte important – consultanţă gratuită, sfaturi, idei. În plus, avem parteneri care ne ajută, aşa că putem organiza un eveniment de la zero. Pe lângă o comunicare permanentă cu clienţii, punem multă pasiune în tot ce facem”, spun asociatele.

  Cine caută Desiree FlowerShop? Cei care apreciază bunul gust şi decorurile personalizate, desprinse parcă de pe wall-ul Pinterest. Cei care ţin să aducă un plus de imagine brandului personal sau de business, printr-un eveniment unic prin design şi detalii handmade. Cei care pun preţ pe o relaţie frumoasă cu un partener de încredere, aşa cum e Desiree FlowerShop.

  Servicii deosebite şi variate

  La Desiree FlowerShop puteţi apela şi dacă vă doriţi ca produsele din magazinul dumneavostră să fie prezentate într-o vitrină „wau”. Aici găsiţi aranjamente şi buchete,livrate gratuit la domiciliu. De aici închiriaţi aranjamente din celebrele flori de hârtie. Şi bineînţeles, pentru sfaturi ori idei, le găsiţi pe Violeta Bacalu şi Laura Frunză, cele două tinere creative şi pline de iniţiative inedite!

  Desiree FlowerShop, Str. Anghel Saligny, nr. 145, Bl. 7C, telefon 0742.696.589

  Foto: Bogdan Palenciuc

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0