Breaking news:

Sclipiri prețioase de la Maia Bijou

Finalul de an este timpul bucuriei neprețuite, al cadourilor,...

AliDent Dental Clinic – Ne place când zâmbești!

AliDent Dental Clinic este o nouă clinică stomatologică din...

Desiree FlowerShop, deschis provocărilor

- reclama -spot_img
0
(0)

Decoruri de Pinterest transpuse în realitate

Dacă florile din jur v-au vrăjit şi nu ştiţi de ce, dacă decorul v-a acaparat şi nu vă mai doriţi să ieşiţi din atmosferă, e clar: evenimentul la care aveţi onoarea să participaţi e semnat Desiree FlowerShop.

De la vintage la glamour

Specializat în organizare de evenimente private, dar şi publice, de la nunţi, botezuri şi până la iniţiative corporate, Desiree FlowerShop şi-a clădit un excelent renume. Pachetele florale, alături de o recuzită rafinată scot din anonimat orice eveniment. Iar Desiree FlowerShop este mereu în căutare de provocări şi de noi tematici, unde etalează creativitate şi originalitate. Ce temă sau ce stil preferaţi? Marină, de toamnă, film, vintage shabby chic, rustic-tradiţional?

Desiree FlowerShop se dovedeşte a fi mai mult decât un simplu furnizor de servicii profesioniste. În permanenţă la curent cu tendinţele, cele două partenere de afacere, Violeta Bacalu şi Laura Frunză, au găsit conceptul perfect pentru ceea ce fac: deţin, cum spun ele, un atelier de organizare de evenimente. „Pe lângă pachetele florale şi recuzită, le oferim clienţilor noştri ceva foarte important – consultanţă gratuită, sfaturi, idei. În plus, avem parteneri care ne ajută, aşa că putem organiza un eveniment de la zero. Pe lângă o comunicare permanentă cu clienţii, punem multă pasiune în tot ce facem”, spun asociatele.

Cine caută Desiree FlowerShop? Cei care apreciază bunul gust şi decorurile personalizate, desprinse parcă de pe wall-ul Pinterest. Cei care ţin să aducă un plus de imagine brandului personal sau de business, printr-un eveniment unic prin design şi detalii handmade. Cei care pun preţ pe o relaţie frumoasă cu un partener de încredere, aşa cum e Desiree FlowerShop.

Servicii deosebite şi variate

La Desiree FlowerShop puteţi apela şi dacă vă doriţi ca produsele din magazinul dumneavostră să fie prezentate într-o vitrină „wau”. Aici găsiţi aranjamente şi buchete,livrate gratuit la domiciliu. De aici închiriaţi aranjamente din celebrele flori de hârtie. Şi bineînţeles, pentru sfaturi ori idei, le găsiţi pe Violeta Bacalu şi Laura Frunză, cele două tinere creative şi pline de iniţiative inedite!

Desiree FlowerShop, Str. Anghel Saligny, nr. 145, Bl. 7C, telefon 0742.696.589

Foto: Bogdan Palenciuc

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Sclipiri prețioase de la Maia Bijou

Finalul de an este timpul bucuriei neprețuite, al cadourilor,...

Enjoy Sushi – o nouă experiență culinară la Shopping City Galați

Cu toții prețuim momentele de răsfăț, iar plăcerea de...

AliDent Dental Clinic – Ne place când zâmbești!

AliDent Dental Clinic este o nouă clinică stomatologică din...

Contopiri irezistibile de gust și senzualitate la Cofetăria DANA

Cofetăria Dana - savoare și senzualitate Ce crezi că se...

Stilul Hermosa e acum la Shopping City Galați

Când vine vorba de stil, alegerile care îți sunt...

Decorațiuni, aranjamente tematice și povești prețioase de la Extreme FlorEvents

Când iarna își pregătește clinchetele fermecate de sărbătoare, știi...