Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Nou, de la Epsilon – Profită şi tu de bogăţia de minerale a algelor!

 

După vacanţe relaxante şi băi încântătoare de soare, tot ce are nevoie corpul tău este o cură intensă de hidratare şi de revigorare. Dacă nu ştiai, algele, aceste plante marine-minune, deţin toate ingredientele necesare pentru ca pielea să-şi recapete un tonus excelent după sezonul estival.

Aşa că, deloc întâmplător, la solicitarea clienţilor fideli, o nouă gamă de îngrijire corporală achiziţionată de Centrul Epsilon la început de toamnă e una pe bază de alge. Ecovital Professional condensează în variatele sale produse toate mineralele esenţiale din alge. Este vorba despre o gamă profesională, distribuită doar în saloanele de înfrumuseţare, un motiv în plus să vii sau să revii la Epsilon!

Utilizate des în şedinţele de împachetări, algele dau rezultate excelente în gomaj şi în tonifiere. Curăţată şi revitalizată în acest mod, pielea corpului nu va tânji prea curând după hidratare.

Tot prin împachetări, cremele anticelulitice ori cu efect de sudaţie sunt de mare ajutor la slăbit. Alături de uleiurile esenţiale din alge, toate aceste produse special concepute pentru slăbit vor topi pur şi simplu surplusul de ţesut adipos!

În funcţie de zona tratată, de procedura utilizată şi de efectul scontat, esteticienele de la Epsilon vor şti exact ce se recomandă din gama Ecovital: produse sub formă de praf, de gel, creme, uleiuri sau alge termosensibile.

Nu uita că, la Centrul Epsilon, orice tratament nou început e precedat de o consultaţie detaliată gratuită, astfel încât să beneficiezi sfaturi bune ale specialiştilor. Mai mult, dacă preferi un anumit tratament sau o anumită gamă de produse, esteticienele Epsilon sunt deschise recomandărilor tale, pentru a diversifica oferta de la centru.

Foto: Bogdan Palenciuc

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...