Breaking news:

Din dragoste pentru înghețată: Gelateria Dulce by Paula

Minunăția de loc Dulce by Paula are în sfârșit concurență …din interior! Soțul Paulei, Daniel Lepădatu, a lansat pe piață desertul preferat, care îl aduce mai aproape de Italia: înghețata. Cei mari și cei mici sunt așteptați la Cofetăria Dulce, unde există, de luna aceasta, o secțiune de gelaterie și o vitrină magică, cu peste 15 de sortimente de înghețată, ce acaparează toate privirile. Născută din dragoste! Pentru că înghețata lui Daniel nu e nici desert, nici gustare, e pur și simplu pasiune!

Ca la …italieni acasă!

Combinația perfectă între laptele integral de la fermă, smântăna dulce, frișcă naturală, mascarpone sau fructele proapete, de sezon, înghețata te lasă pur și simplu fără cuvinte! Te reconfigurează, te aduce în matcă! Există probleme pe care doar înghețata le poate rezolva! Și noi știm că cea de la Dulce e pur și simplu tămăduitoare! Cei hotărâți să facă un drum până la cofetărie trebuie să conștientizeze că adevărata problemă a alegerii îi va lovi abia în fața vitrinei: să fie fistic pur sicilian, înghețată de caramel sărat – un must have al simțurilor! – înghețată cheese cake, lemon pie, panna alpina, ciocolată fondant (amară) cu mentă sau înghețată cu fructe de sezon: vișine, cireșe, piersică? Nu sunteți hotărâți, nu-i nimic! Puteți să dați în mintea copiilor cu înghețata raffaello cu nucă de cocos și foaie de napolitană sau înghețata vată de zahăr. Odată luată decizia, va trebui să mai faceți o alegere grea: mâncați acasă – înghețata se livrează la pachet în niște caserole speciale – sau în gelaterie, care e decorată frumos și vă duce cu gândul la o junglă exotică. “E un vis mai vechi al soțului meu, care iubește acest desert și și-a dorit să-l aibă aproape, având consistența, culoarea și ingredientele celebrei gelato italiene. Avem mașină specială, practic înghețata se face aici, la Dulce, ba chiar livrăm și la alte restaurante din Galați (Blue Aqua, Teatris, Café Anglais etc.)” a explicat Paula Lepădatu.

Torturi, profiterol, affogato

Pe viitor, Dulce își propune să-și resfețe clienții cu torturi de înghețată, cupe sau înghețată cu blat și piureuri din fructe. În gelateria Dulce, amenajată în prelungirea cofetăriei, clienții pot savura și alte produse pe bază de înghețată: profiterol, frappe sau affogato (cafea cu înghețată). “Avem gusturi pentru toată lumea: de la amar și acrișor, la dulce și sărat, avem răcoare, palmieri și animale exotice așa că vă așteptăm să vă umpleți sufletele de voie bună și soare, să evadați …linguriță cu linguriță,” a declarat Paula.

Foto: Bogdan Palenciuc

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...