Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

OxyGeneo, tratamentul ideal pentru o mireasă perfectă

Dacă eşti mireasă anul acesta, cu siguranţă îţi doreşti să arăţi impecabil în ziua nunţii alături de partenerul tău. Aşadar, vrem să ne asigurăm că ziua ta este cât mai lipsită de stres şi mai plăcută cu putinţă. Astfel, chiar şi atunci când o mie şi unul de lucruri îţi trec prin minte, te poţi relaxa la gândul că indiferent ce se va întâmpla tu vei arăta extraordinar.
Machiajul pentru ziua nunţii va fi perfect pe un ten hidratat, oxigenat și regenerat. Descoperă alături de echipa Elle Salon noua platformă Pollogen care redefinește tratamentele faciale prin integrarea tehnologiilor OxyGeneo și TriPollar, oferind reducerea ridurilor, exfoliere, oxigenare, netezirea și hrănirea pielii.

Ce este OxyGeneo?

Un concept nou, OxyGeneo este o tehnologie de rejuvenare a pielii care oferă trei tratamente simultan: curăţare şi exfoliere eficientă, infuzie de nutrienţi activi în epidermă și oxigenarea din interior a pielii. Tenul va deveni mai neted și mai luminos cu o textură sănătoasă și hidratată.

Tehnologia TriPollar, benefică şi pentru soacre

TriPollar încălzeşte fibrele ce produc colagen, acestea se contractă cauzând compactarea imediată a pielii. Rezultatele sunt imediate şi de lungă durată, fără intervenţii chirurgicale sau perioade de convalescenţă. Beneficiile cheie sunt: reducerea ridurilor, netezirea pielii, compactarea şi întinerirea pielii, acestea fiind deosebit de importante și pentru soacre în ziua nunţii.

Opţiuni de tratament OxyGeneo

NeoRevive lucrează pentru a infuza în piele nutrienți activi ce îmbunătăţesc echilibrul şi textura pielii. Tenul tău va arăta şi se va simți mai neted, ferm, hrănit şi “Renăscut”.
Neo-Bright lucrează împreună cu mecanismele corpului pentru a oxigena pielea și pentru a da strălucire tenului în mod natural. Formula delicată și foarte eficientă NeoBright infuzează în piele emoliente naturale, vitamine hidratante şi hrănitoare pentru piele.
Așadar, viitoarele mirese sunt aşteptate la Elle Salon pentru curățarea feţei înainte de machiajul profesional din ziua nunţii şi cu siguranţă se vor simți ca nişte prinţese în adevăratul sens al cuvântului.

Str. Brãilei, nr. 25, Galati – România
Tel: 0236 – 497.882
Facebook: Elle Salon

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...