Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Divine Beauty – locul unde frumusețea ta capătă accente ”divine”!

Frumusețea nu este un apanaj cu precădere fizic și nici un privilegiu exclusiv, dedicat doar unora, ci este un prerogativ al fiecăruia, o responsabilitate față de sine și de propria stare de bine. Iar la Divine Beauty, frumusețea poartă pecetea serviciilor profesionale, menite să transforme și să te transforme în cea mai bună versiune a ta. Pentru că oricine merită să își descopere frumusețea, în toata plenitudinea ei, să se bucure de un crâmpei de strălucire, farmec și distincție. Află și tu de ce ai toate motivele să fii parte din comunitatea Divine Beauty, locul unde redefinim frumusețea și standardele experienței tale de înfrumusețare, grijă și sănătate.

Descoperă serviciile Divine Beauty și adaugă un strop de divinitate frumuseții tale!

Caracterizată de o continuă dorință de autodepășire, definită prin profesionalism și performanță la standarde ridicate, echipa Divine Beauty întruchipează dinamismul excelenței în relația cu fiecare client.

Centrată pe diagnosticarea, consilierea clientului și stabilirea unui plan de tratament adecvat, individualizat, activitatea Divine Beauty vizează, cu precădere, rezultate durabile, relevante și satisfăcătoare pentru fiecare persoană în parte. La aceasta contribuie, de asemenea, nivelul ridicat de instruire al personalului Divine Beauty, drept garanție în plus a succesului experienței tale de înfrumusețare.

Tratamente exclusive cu terapii eficiente și inovatoare

Excelența serviciilor Divine Beauty este desăvârșită de calitatea terapiilor disponibile, concentrate într-o ofertă menită să răspundă tuturor cerințelor, nevoilor și exigențelor, ce include tratamente faciale și tratamente corporale și care se remarcă prin diversitate și eficiență. Astfel, la Divine Beauty poți beneficia de următoarele tratamente faciale:

Hidratare/Detox/Regenerare-Ultrasunete

Este important să știi că terapia cu ultrasunete este una dintre cele mai populare terapii în tratarea inestetismelor faciale prin efecte mecanice, termice și chimice.

Antiacnee

La Divine Beauty, știm că este esențial să beneficiezi de un diagnostic corect, prin care stabilește exact tipul de acnee cu care te confrunți, pentru a putea alege tratamentul potrivit și a trata acneea definitiv.

Antirid cu Mezoterapie Virtuală

Mezoterapia facială este o metodă nouă de tratament folosită în estetică și constă în introducerea în tegument a 95% din cocktailul format din vitamine și antioxidanți.

Extracții și Phytopeeling

În esența lui, phytopeeling-ul este varianta naturală a peeling-ului clasic, respectiv a celui chimic.

Premium DiamondGlow

Acesta este un tratament facial complex ce oferă instant un boost de luminozitate și fermitate tenului tău.

În completarea tratamentelor faciale, Divine Beauty îți oferă o multitudine de tratamente corporale ce vizează diferite aspecte, zone și situații specifice, printr-o varietate de tehnologii disponibile:

Electrostimulare 45′

Procedura de electrostimulare este un fitness intensiv, cu rezultate remarcabile, experții evaluând că o sedinţă de 45 minute de electrostimulare echivalează cu 6-8 ore de gimnastică fără întrerupere.

Tunel cu Infraroșii

Tunelul cu infraroșu No Cellulite este un aparat profesional pentru slăbit, cu infraroșii, pentru efect termic rapid și cu rezultate vizibile instant.

Vibromasaj 20′

Vibromasajul presupune aplicarea automată a tehnicilor de masaj asupra structurii musculare și a țesuturilor moi ale corpului.

Vacuum

Cavitație

Vadiofrecvență

Lipolaser

Presoterapie

În plus, la Divine Beauty, poți combina tratamentele preferate în pachete personalizate sau poți opta pentru pachete predefinite, în funcție de tipul de terapie dorită sau recomandată, precum: Tunel cu Infraroșii + Împachetare 40′, Electro+Tunel+Vibromasaj, Scrup Corporal, Electro+Tunel, Ultrasunet 30’/ Mezoterapie, Împachetare+Vibromasaj, 3 Ședințe Împachetare&Vibro + 3 Ședințe Electro la saună.
Indiferent de tratamentele pentru care optezi, ai întotdeauna garanția serviciilor superioare și a alegerii eficiente, prin multitudinea de variante din care poți opta, cu oferte de preț per ședință sau pachete și abonamente convenabile, adaptate întocmai nevoilor tale.

Profită acum de oferte lunii februarie și fii gata pentru răsfăț desăvârșit la Divine Beauty!

Tocmai pentru că este timpul pentru tine, descoperă și profită acum de ofertele lunii februarie, concepute pentru tine și răsfățul tău absolut:

Alege orice pachet pentru tratamente corporale sau faciale și primești ÎN PLUS 3 ședințe de Presoterapie.
La serviciile de epilare definitivă cu laser primești un DISCOUNT de 15% la epilarea pe o zonă și 20% la epilarea a două sau mai multe zone.

Și nu uita că experiența ta de înfrumusețate Divine Beauty este, de fiecare dată, la superlativ. Pentru și mai mult răsfăț, fiecare vizită a ta la Divine Beauty începe cu un moment special de răsfăț și relaxare cu un masaj la tălpi, în timp ce te bucuri de lectura unei cărți din biblioteca noastră și savurezi, în tihnă, o ceașcă de cafea sau de ceai.

Ești gata? Este timpul pentru tine! Fă-ți și tu o programare la Divine Beauty – locul unde frumusețea ta capătă accente divine!

Ne găsești și pe Facebook la Divine Beauty sau pe www.dbeauty.ro

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...