Breaking news:

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Răsfață-te cu stil la salonul de bronzat Indigo Tan

În ultimii ani, vizitele la salonul de bronzat au devenit sinonime cu evadările din cotidian, relaxarea și răsfățul fiind principalele atuuri ale acestei activități.

Datorită evoluției aparaturii și tehnologiei, în ziua de azi se pot controla cu precizie toate aspectele, cu rezultate pozitive fără riscuri sau efecte secundare. Mai trebuie precizat că solarul nu este, de fapt, atât de diferit de expunerea la soare așa cum unii cred. Vorbim practic despre acealeași raze ultraviolete, UVA și UVB de care beneficiem în mod natural când stăm la plajă.

De aceea există Indigo Tan, studioul de bronzare modern din Galați, situat pe Str. Siderurgistilor, nr. 32, Bl. SD2C parter  și amenajat special pentru a oferi clienților momente de confort și intimitate. În studioul de bronzare Indigo Tan puteți profita de răsfățul și plăcerea unei ședințe de bronzare profesionale.

Salonul Indigo Tan dispune de șase aparate de bronzat profesionale marca MegaSun, patru orizontale și două verticale și sunt acreditate la nivel european, pentru ca dumneavoastră să obțineți bronzul dorit în condiții de maximă siguranță. Tuburile sunt produse special pentru aparatele de bronzat Megasun, iar înainte de asamblare fabricantul efectuează teste riguroase de control, ce vizează calitatea și siguranța.

Ar mai fi de spus că folosirea aparatelor Megasun stimulează producția de vitamina D în organism, imitând în acest fel efectele benefice ale razelor solare.

Cele șase cabine de bronzare sunt compartimentate astfel: cabina 1 – MegaSun Tower Pure Energy, cabina 2,3, 6 –  Megasun Alpha 7900 Intellisun, cabina 4 – Megasun Hurricane  și cabina 5 – Ergoline Afinitty.

MegaSun Tower Pure Energy– Acest aparat reprezintă o lume cu totul și cu totul deosebită față de alte saloane. La acest aparat veți întâlni toate opțiunile pe care le-ați aștepta de la un solar modern, economisind  în special spațiu. Un maxim de putere, tehnologie și design, cu un capac acrilic iluminat, secțiune frontală de atenție, exclusivistă și atrăgătoare prin caracteristicile sale, MegaSun Tower Pure Energy vine cu o putere foarte performantă.

Megasun Hurricane – Aparatul de bronzat Hurricane combină cele 4 unde de lumină. UVB asigură pielea cu melanina și vitamina D, atât de esențiale. UVA asigură un bronz atractiv, capsulele de colagen roșii au un efect de întinerire și vitalizare, iar lumina albastră are un efect de curățare – pentru o piele fără cusur.

Ergoline Afinitty- Seria Affinity este un adevărat clasic! Combină eleganța clasică cu idei inovatoare pentru o pauză însorită, cu rezultate de bronzare pe măsura așteptărilor. Tunelul de bronzare mare al Affinity 990 și suprafața înclinată oferă spațiu amplu pentru o experiență relaxată de bronzare.

Cu tehnologia Dynamic Performance, Affinity 990 asigură întotdeauna rezultate de bronzare intensă – din primul până în ultimul minut.

De precizat că functia Temptronic păstrează temperatura dorită de client constantă pe timpul întregii sesiuni de bronzare.

Megasun Alpha 7900 Intellisun– Acest aparat se prezintă într-un design sportiv și modern, grație omologului mat de carbon. Afișajul pre-selectat, aflat pe partea exterioară a aparatului, oferă posibilitatea alegerii unei setări individuale înainte de fiecare sesiune de bronzare.

Cu un design elegant, combinat cu elemente puternice și performanțe remarcabile, Megasun Alpha 7900 Intellisun captivează prin designul său cromos prețios, care se potrivește perfect reflexiilor de lumină ale colorMotion.

Profită și tu de oferte și prețuri avantajoase la Indigo Tan

Prețurile salonului profesional de bronzare Indigo Tan sunt accesibile.

Și asta nu e tot! Iubitorii bronzului pot avea încredere deplină în produsele de bronzare disponibile în studioul Indigo Tan și pot beneficia de consultanță din partea personalului.

Vrei să ai un bronz perfect și să atragi privirile în orice anotimp? Vino la studioul Indigo Tan unde este vară tot timpul!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 3

ai citit?

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...

PetVet Medical – un nou cabinet veterinar în Galați

PetVet Medical, un nou cabinet veterinar înființat la Galați,...

Braila Mall – Destinație de distracție

Ești gata de distracție? Hai la Brăila Mall! Vara este...