Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E … de porc să nu știi ce experiențe culinare autentice ți-ar putea aduce E.DE.PORC., un concept NOU care a luat naștere la Galați, din pasiune pentru gastronomie!

Produsele condimentate natural, afumate și coapte domol, pregătite de Andrei Mantaroșie sunt pe piața gălățeană din vara aceasta și ar putea ajunge pe masa ta la comandă, pentru a-ți impresiona invitații. Coaste de porc și de vită, ceafă de porc și de vită, piept de vită (brisket) și de porc, pulled pork, obrăjori de vită, ciolan de porc, ba chiar și pui întreg, „Chicken Lollipops”, toate gătite în stil barbecue, afumate și coapte, după rețetele bine potrivite ale lui Andrei, îți pot arăta cum se mănâncă … un „grătar” ce se topește în gură.

“Conceptul de grill și barbecue adevărat necesită timp, răbdare și experiență. Am pornit acest proiect de la zero, acum 6 ani. Nu știam nimic despre carne afumată la cald, temperaturi optime, mix de condimente, piese de carne, dar am studiat și perfecționat metodele tradiționale ale maeștrilor Grill & BBQ din Statele Unite și Europa, pentru a vă oferi poate ce este mai bun din ambele.

Am învățat toate etapele, pas cu pas, de multe ori fiind dezamăgit de nereușite, alteori încântat de rezultate. Fiecare produs a trecut de la concept la gătire prin sute de decizii, care au presupus zeci de kilograme de carne de „test” și multe variante de rețete. Dar, am ajuns unde mi-am dorit și pot spune că în fiecare dintre produsele E.DE.PORC. găsești multă cunoaștere, o experiență bogată și bucuria de a găti ca odinioară”, spune Andrei.

Aroma de fum natural provenit din lemn de esență tare, condimentele naturale împrăștiate pe carnea proaspătă și tranșată cu mare migală, orele petrecute protejând fiecare bucată de carne în afumătoare, toate la un loc fac ca produsele marca E.DE.PORC. să aducă bucurie în farfurie.

“Nu te aștepta să cumperi produse din carne obținute ca într-o fabrică de procesare carne. Totul este realizat manual, artizanal, produs în unitatea autorizată de tip catering, dotată cu afumătoare, din incinta restaurantului Stilexpert, locul unde am copilărit și am învățat secretele bucătăriei de la părinții mei. Garantat cel mai bun gust al cărnii! Pentru că îmi place să împărtășesc și celorlalți din secretele pe care le-am aflat experimentând”, explică Andrei Mantaroșie.

Livrarea se face gratuit, în Galați și oriunde în țară. Pentru detalii și comenzi aveți la dispoziție: https://www.edeporc.ro , adresa contact@edeporc.ro, sau numărul de telefon 0740 211 303.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 4

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...