Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă, proaspătă și apetisantă, când tânjești după savoarea mâncării de casă și ți-e poftă de bun și de bine, înseamnă că trebuie să ajungi la Grill Station 17.

Învăluit în atmosferă caldă și prietenoasă, într-un cadru intim și familiar, Grill Station 17 îți propune un concept transparent – aici totul se gătește la vedere, sub ochii clientului, care urmărește întreg procesul de preparare a bunătăților ce abia așteaptă să încânte cu gust și savoare.

La Grill Station 17 rețetele tradiționale sunt desăvârșite cu priceperea și pasiunea dedicate gustului bun, de acasă, ca acasă. Iar garanția calității se obține folosind doar ingrediente proaspete și produse exclusiv românești, de la producătorii locali

Astfel, Grill Station 17 te îmbie în fiecare zi cu ciorbe delicioase și specialități savuroase de carne pe grill, iar weekendul completează ispita gustului cu mult îndrăgite, populare și apreciate feluri de mâncare românească.

Gătite cu mult drag și profund respect față de client, preparatele de la Grill Station 17 se întrec în gust și savoare, stârnind pofte pe măsură. De la tocană de cartofi, ciorbă de burtă, turtă cu carne, gulaș cu vită sau cotlet de berbecuț, la apreciatele platouri mix grill cu cârnați de Pleșcoi, pulpe dezosate, cârnați de casă, cotlete de porc, ceafă, aripioare și mici, completate de nelipsiții cartofi prăjiți, cu salate și sosuri la alegere, orice masă se transformă într-un adevărat ospăț. Alege bucate pe săturate! Și când nu reușești să ajungi la Grill Station 17, să știi că poți să îți comanzi preferatele pe orice platformă de livrări folosești.

Cu gust de soi și drag de voi, Grill Station 17 crede cu tărie în puterea unei mese strașnice, savurate împreună. Pentru că Grill Station 17 e bunătatea gustului simplu și trainic, pentru ca tu să te bucuri de bucate savuroase oricând dorești.


Așa că, dacă ți-e poftă de gustul de acasă, hai și tu la Grill Station 17 și delectează-te cu mâncarea preferată, în companie bună și gust pe măsură! Ce mai aștepți?

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4.6 / 5. voturi: 8

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...