Breaking news:

EveLine Juice & Bakery – pentru sărbători sănătoase!

EveLine Juice & Bakery

E final de an și EveLine Juice & Bakery vine în ajutorul celor care vor să mănânce sănătos de Sărbători și să se mențină în formă. Dar și în ajutorul celor care știu că nu vor rezista meniului de Crăciun sau Revelion și că abaterile de la regimul strict sau de la mâncărurile light pe care le consumau în restul anului îi vor costa câteva kilograme bune în plus.

Meniuri personalizate

Pentru cunoscători, EveLine Juice & Bakery, situat la parterul blocului M1 de pe Bulevardul George Coșbuc, este un bussines nișat pe gustări și băuturi proaspete, fresh și cât mai bio, un loc de unde se încarcă cu energie atât copiii, cât și adulții. Aici se găsesc, tot timpul anului, sandwich-uri, salate, smoothie-uri făcute cu drag, sucuri presate la rece, ceaiuri energizante, cafea și derivate cu cafea, dar și dulciuri echilibrate, fără premix-uri și aditivi. Tot aici sunt meniuri personalizate și echilibrate pentru întreaga zi, mai ales dacă vrei să începi un program de detoxifiere sau dacă îți dorești să mănânci corect și curat.

Cum s-a îngrijit de sănătatea dumneavoastră tot anul, EveLine Juice & Bakery nu putea să vă lase pradă tentațiilor de Crăciun, fără un remediu: pentru a evita încărcarea organismului și acumularea kilogramelor în această perioadă, există Smoothie DETOX, un program de 3/5 zile de detoxifiere, o combinație de sucuri naturale din fructe și legume ce pot fi consumate pentru un restart sănătos al organismului. Practicat cu câteva zile înainte de Sărbători, programul Smoothie DETOX vă ajută să vă mențineți greutatea corporală, chiar dacă ciuguliți din bunătățile tradiționale, în limite rezonabile.

Dulciuri minunate din ingrediente naturale

În plus, tot EveLine Juice & Bakery vine să vă prezinte două dulciuri minunate, din ingrediente naturale, care pot înlocui cu succes și fără regrete cozonacii și turtele de Crăciun sau tortul din seara de Anul Nou, adevărate bombe calorice. O variantă sănătoasă dar la fel de gustoasă de desert este celebra Banana bread – o prăjitură delicioasă ce se poate comanda pentru acasă, făcută din banane și făină integrală. Pentru sărbători, Banana Bread se poate coace în variantă clasică, simplă, sau cu chipsuri de ciocolată și nuci.

A doua variantă este deja cunoscuta Carrot Cake, o prăjitură delicioasă cu morcov și scorțișoară, care potolește nevoia de dulce, însă nu dăunează grav dietei. Carrot Cake se potrivește de minune la finalul unei mese de Crăciun, dar poate să fie servită cu succes de Revelion, mai ales dacă în lista cu planuri pe 2022 se află și dorința de a vă menține în formă.

Mâncați sănătos și light

Ambele se pot comanda din timp, mai ales că acum se pot livra direct acasă.  Nu numai prin FOODPANDA ci și prin intermediul unui livrator nou pe piață, care poate aduce produsele EVELine până la Sat Costi și dincolo de Șantierul Damen. Doriți să mâncați sănătos și light? Nu trebuie decât să dați un telefon la 0774 604 722. Hai că nu mai aveți nicio scuză! Pentru sărbători sănătoase: EVELine Juice & Bakery!

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Despre reușită, prin puterea educației și forța învățării active, cu Victoria Yildirir

Cum se împletesc cu succes rolurile de antreprenor, mamă,...

Vara asta la Beluga Pool – un motiv în plus să te bucuri de soare!

Prognoza meteo din vara aceasta se anunță a fi...

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...