Evenimente de vis într-un colț de rai: Complex Heaven

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  În evenimentele importante din viața fiecăruia se oglindește de fiecare dată entuziasmul și voia bună, fie că e vorba de botezul micuțului, de majorat sau de nuntă.

  O nuntă ca în povești

  Pentru ca momentele speciale din viața ta să se desfășoare într-un ambient deosebit, complex Heaven vă pune la dispoziție 3 locații din care puteți alege ceea ce se potrivește cel mai bine evenimentului tău: un salon cu o capacitate de 180 de locuri, potrivit pentru evenimente cochete și intime, 2 corturi, dintre care unul găzduiește 350 de locuri, pentru evenimente ceva mai ample, iar celălalt cort oferă până la 550 de locuri pentru evenimente de anvergură mai mare.

  La complex Heaven romantismul conferit de aranjamentul sălii se îmbină armonios cu priveliștea exterioară, ce încântă privirea cu o fântână arteziană pentru ca nunta dumneavoastră să capete valențe de sublim. Pe lângă acest lucru, vă punem la dispoziție o superbă limuzină, pentru a petrece o nuntă ca în basme într-un adevărat colț de rai!

  Un spațiu primitor şi romantic prin excelență

  Știm cu toții că din multitudinea de oferte, alegerea restaurantului se dovedește destul de des a fi cea mai dificilă. De aceea, merită să depuneți toate eforturile pentru a avea o locație plăcută, elegantă şi potrivită evenimentului. Pe lângă asta, mâncarea este punctul cel mai important și atracția petrecerii. Papilele gustative vă vor fi încântate cu diferite feluri de mâncare deosebite adunate cu grijă și pricepere de către bucătarii noștri, caracterizându-ne prin calitate și bun gust.

  Complex Heaven Galați, situat în comuna Vânători, la 9 kilometri de Galați, este cadrul ideal pentru dumneavoastră în organizarea celui mai important eveniment din viața dumneavoastră fie el nuntă, botezi, conferință, seminar, cokteil, majorat etc!
  Pentru mai multe informații ne găsiți la numărul de telefon 0784 789 789.

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img