Breaking news:

Evenimente de vis într-un colț de rai: Complex Heaven

În evenimentele importante din viața fiecăruia se oglindește de fiecare dată entuziasmul și voia bună, fie că e vorba de botezul micuțului, de majorat sau de nuntă.

O nuntă ca în povești

Pentru ca momentele speciale din viața ta să se desfășoare într-un ambient deosebit, complex Heaven vă pune la dispoziție 3 locații din care puteți alege ceea ce se potrivește cel mai bine evenimentului tău: un salon cu o capacitate de 180 de locuri, potrivit pentru evenimente cochete și intime, 2 corturi, dintre care unul găzduiește 350 de locuri, pentru evenimente ceva mai ample, iar celălalt cort oferă până la 550 de locuri pentru evenimente de anvergură mai mare.

La complex Heaven romantismul conferit de aranjamentul sălii se îmbină armonios cu priveliștea exterioară, ce încântă privirea cu o fântână arteziană pentru ca nunta dumneavoastră să capete valențe de sublim. Pe lângă acest lucru, vă punem la dispoziție o superbă limuzină, pentru a petrece o nuntă ca în basme într-un adevărat colț de rai!

Un spațiu primitor şi romantic prin excelență

Știm cu toții că din multitudinea de oferte, alegerea restaurantului se dovedește destul de des a fi cea mai dificilă. De aceea, merită să depuneți toate eforturile pentru a avea o locație plăcută, elegantă şi potrivită evenimentului. Pe lângă asta, mâncarea este punctul cel mai important și atracția petrecerii. Papilele gustative vă vor fi încântate cu diferite feluri de mâncare deosebite adunate cu grijă și pricepere de către bucătarii noștri, caracterizându-ne prin calitate și bun gust.

Complex Heaven Galați, situat în comuna Vânători, la 9 kilometri de Galați, este cadrul ideal pentru dumneavoastră în organizarea celui mai important eveniment din viața dumneavoastră fie el nuntă, botezi, conferință, seminar, cokteil, majorat etc!
Pentru mai multe informații ne găsiți la numărul de telefon 0784 789 789.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...