Breaking news:

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta și devine o componentă vie a amintirilor tale, desigur că îți dorești să fie special, să te reprezinte și să îți celebreze bucuria, pe măsura dorințelor și așteptărilor tale.

Așa că îndrăznește să îți creezi și să îți împlinești evenimentele cu amintiri parfumate de frumoasele povești pe care doar farmecul, eleganța și gingășia florilor naturale le pot evoca, alături de Extreme FlorEvents.

Desăvârșind prin experiență și pasiune, măiestria evenimentelor memorabile, versatilitatea creativă Extreme FlorEvents se pliază pe dorințele și specificul fiecărui client. Astfel, fiecare eveniment se remarcă printr-o impozantă coerență și armonie a elementelor florale, prin compoziții definite de texturi variate și combinații inedite de flori suave, prețioase, exotice și deosebite. La acestea contribuie, deopotrivă, cromatica fină, rafinată și elegantă și, nu în ultimul rând, parfumul florilor naturale ce încântă, dincolo de cuvinte, completând atmosfera și însoțind bucuria participanților pe parcursul întregii experiențe. Astfel, prind viață creațiile florale ce recompun un mini univers al celor pe care îi celebrează.

Tendința actuală în materie de buchete, aranjamente florale, accesorii și alte elemente pentru evenimente este caracterizată de preferința pentru florile naturale, puse în valoare prin eleganță, simplitate, rafinament și distincție. În plus, designerii floriști de la Extreme FlorEvents adaptează și integrează toate aceste componente, în mod inspirat, în specificul fiecărui eveniment și transpun, astfel, în realitate, stilul și viziunea creativă originală ce definește fiecare proiect în parte. Iar experiența și capacitatea creativă Extreme FlorEvents îți asigură soluții de impact și întotdeauna de efect, indiferent de anvergura ocaziei și a bugetului implicat.

Experimentează și tu arta evenimentelor cu Extreme FlorEvents!

Vino și află mai multe detalii la atelierul floral Extreme FlorEvents, situat în Tiglina 1, Strada Regiment 11 Siret, Bloc A1, Parter, la telefon 0745.530.190 sau 0330.114.219 sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/extremeflorevents.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4 / 5. voturi: 187

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...